Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

EXPLOZIE într-o casă din satul Hrubna Nouă, raionul Făleşti. O fetiţă de cinci ani ar putea fi sub dărâmături

Publicat:

O explozie s-a produs intr-o casa din satul , raionul Falesti, in aceasta dimineata. In urma deflagratiei, constructia s-a prabusit. Potrivit Serviciului Situatii Exceptionale, este cautat o fetita de cinci ani, care ar putea fi sub daramaturi.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

O fetița a murit in satul Comanești. Se presupune ca s-a electrocutat

21:30, 30.04.2024 - In cursul acestei seri de marți, 30 aprilie, o fetița in varsta de 12 ani s-ar fi curentat și a murit in satul Comanești, comuna... The post O fetița a murit in satul Comanești. Se presupune ca s-a electrocutat appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Explozie dramatica in Craiova! Victime scoase de sub daramaturi! A fost activat Planul Roșu de intervenție / FOTO

10:16, 18.04.2024 - Explozie dramatica in Craiova. Mai multe victime au fost scoase de sub darmaturi! A fost activat Planul Roșu de intervenție. Totul a avut loc miercuri seara, intr-un bloc de locuințe. O femeie s-a stins din viața.

Omagiu actorului Mihai Volontir. Cinci lucruri curioase despre Budulai

11:25, 09.03.2024 - Cunoscutul artist, Mihai Volontir, s-a nascut la 9 martie in anul 1934 in satul Glinjeni, raionul Rezina. A facut studii la Scoala pedagogica din Orhei 1952-1955 de la virsta de 18 ani a inceput sa lucreze in calitate de invatator la scoala rurala din satul Papauti, Rezina, dupa absolvirea carora este…

Satul din Romania de unde oamenii sunt evacuați. Situația e critica in acest moment

18:41, 04.03.2024 - De mai multe zile, este stare de alerta intr-o mica localitate din țara, dupa ce o explozie a distrus o casa. Autoritațile fac zilnic masuratori in satul din Romania de unde oamenii sunt evacuați, situația este critica. Casele stateau pe o punga de gaze Vineri, 1 martie 2024, o explozie puternica a…

(video) Șoferița care a lovit mortal fetița de 10 ani, pe o zebra la Falești, eliberata din pușcarie: „A fost un șoc pentru noi. Vom contesta la CSJ”

13:15, 28.02.2024 - Olga Botnarciuc din raionul Falești trece printr-o durere greu de imaginat. In decembrie 2022, fiica ei de 10 ani a fost spulberata de o mașina pe trecerea de pietoni, in timp ce mergea la școala, impreuna cu fratele sau. Copila a fost dusa la spital, dar medicii nu au reușit sa o salveze. Șoferița…

Atac rusesc asupra orasului Kramatorsk, oameni sub daramaturi: „S-a auzit un zgomot puternic, apoi o explozie”

09:10, 18.02.2024 - O lovitura rusa asupra orasului Kramatorsk din estul Ucrainei a atins sambata cateva locuinte, salvatorii cautand mai multe persoane care s-ar putea afla sub daramaturi, conform unei declaratii a guvernatorului regional.

Fermierii din raionul Falești sint la limita puterilor

08:50, 13.02.2024 - Primavara bate la ușa, dar fermierii din raionul Falești nu au bani pentru a-și pregati paminturile in noul sezon. Disperați și cu tehnica din dotare, aceștia au ieșit din nou sa protesteze pentru a da inca un semnal de alarma guvernarii. Aceștia spun ca se apropie perioada lucrarilor de semanat și…

O femeie din raionul Singerei a nascut o fetița, in drum spre maternitate: Familia are inca 4 copii

17:10, 12.02.2024 - O femeie de 38 de ani din satul Pepeni, raionul Singerei, a nascut in timp ce era transportata spre maternitate, in mașina ambulanței. Femeia a adus pe lume o fetița perfect sanatoasa, aceasta mai are acasa inca 4 copii.


Ce parere ai despre aceasta stire?