Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Explorează lumea în detaliu cu OPPO A98 5G, smartphone cu cameră de microscop și performanțe remarcabile

Publicat:

Descopera OPPO A98 5G, partenerul perfect pentru toate amintirile verii! Exploreaza locuri noi, traiește aventuri și petrece timp cu prietenii, avand alaturi un smartphone care ține pasul cu ritmul tau alert. Alege OPPO A98 5G, cel mai nou telefon al verii, și immortalizeaza fiecare moment prețios.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Seria In spatele Camerei 609, episodul 15, sezonul 2. Emanuel Cirstea, interviu exclusiv pe platourile de filmare

23:05, 26.04.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lasa-ma, imi place! Camera 609. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale In spatele Camerei 609 in AntenaPLAY!

Seria In spatele Camerei 609, episodul 14, sezonul 2. Daria Pentelie, interviu exclusiv pe platourile de filmare

23:05, 19.04.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lasa-ma, imi place! Camera 609. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale In spatele Camerei 609 in AntenaPLAY!

Performanțe remarcabile la Olimpiada Naționala a Sportului Școlar: Elevii de la Colegiul Național Vasile Lucaciu domina etapele județene!

06:00, 16.04.2024 - In cadrul recent incheiatelor etape județene ale Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar, elevii de la Colegiul Național Vasile Lucaciu au demonstrat inca o data pasiunea și determinarea lor in competițiile sportive. Cu rezultate impresionante și determinare de fier, tinerii sportivi au cucerit nu mai…

PERFORMANȚE REMARCABILE Alexia Turcu din Carei: campioana Naționala la aruncarea discului

09:15, 02.04.2024 -   Alexia Turcu din Carei, in varsta de doar 16 ani, a demonstrat inca o data excelența sa in aruncarea... The post PERFORMANȚE REMARCABILE Alexia Turcu din Carei: campioana Naționala la aruncarea discului first appeared on Informatia Zilei .

Alege gratarul cu capac ceramic Big Green Egg și descopera magia gatitului intr-o forma pura și autentica!

12:55, 27.02.2024 - In fiecare bucatarie exista acea pasiune arzatoare pentru a crea mancaruri care sa ne rasfețe simțurile și sa ne satisfaca cele mai pretențioase gusturi. Indiferent daca suntem descriși ca mancacioși, gurmanzi sau pur și simplu entuziaști ai gastronomiei, suntem conduși de dorința de a experimenta aromele…

Motorola a lansat Moto g04, cel mai ieftin telefon cu Android 14

06:20, 20.02.2024 - Motorola a lansat cel mai ieftin telefon echipat din fabrica cu Android 14, modelul Moto g04. Acesta pornește de la 549 de lei in Romania și vine echipat cu hardware de baza, dar totuși destul de performant pentru a asigura o experiența de utilizare confortabila. G04 pare sa fie o alegere buna pentru…

Cele mai iubite pulovere de dama din toate timpurile

19:35, 15.02.2024 - Nu exista femeie care sa nu fi purtat in viața ei vreun pulover, indiferent de stilul sau vestimentar, fie ca ești o doamna care iubește sa se imbrace elegant, fie ca ești o eleva sau o studenta care alege un pulover calduros peste hainele cu care merge la cursuri. Și pentru ca este una din cele mai…

Seria In spatele Camerei 609, episodul 3, sezonul 2. Claudiu Bleonț: „Am facut zece zile de arest”

23:06, 02.02.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lasa-ma, imi place! Camera 609. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale In spatele Camerei 609 in AntenaPLAY!


Ce parere ai despre aceasta stire?