Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Explicația științifică despre păsările flamingo: de ce stau într-un picior

Publicat:

Te-ai întrebat vreodata de ce stau pasarile flamingo într-un singur picior? Ei bine, aceasta întrebare i-a intrigat multa vreme pe oamenii de știința, însa în cele din urma au reușit sa elucideze misterul.

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Explicația științifica a motivului pentru care au fost alese culorile roșu, galben și verde pentru semafor

08:45, 15.04.2024 - Semafoarele sunt necesare pentru a regla traficul vehiculelor, dar și a circulației feroviare, maritime, sau chiar cea pietonala. Culorile emit unde electromagnetice de diferite lungimi, iar cu cat este mai mare lungimea, cu atat se poate vedea de la distanța mai mare. Așa s-a ales culoarea principala…

Explicația științifica a miracolelor. Cum funcționeaza puterea combinata a corpului fizic, mental și emoțional

22:45, 13.04.2024 - Literatura de specialitate abunda de cazuri in care oameni obișnuiți au reușit sa faca lucruri considerate miraculoase. In realitate, ei au reușit sa iși faca mintea sa funcționeze la unison cu emoțiile și sa se concentreze cu putere pe un singur gand, iar inimaginabilul s-a produs.

Cerc misterios in iarba, descoperit de un ghid montan din Buzau. Explicația științifica

14:06, 08.04.2024 - Un cerc format in iarba, postat de un ghid turistic din Munții Buzaului, starnește curiozitatea internauților. Autorul fotografiei explica fenomenul, cunoscut in toata lumea ca „cerc al vrajitoarelor”.

Clotilde Armand, inregistreata cand iși folosește puterea: Haideți sa stabilim odata cum le facem! - STENOGRAME BOMBA

12:00, 04.04.2024 - Clotilde Armand: Care este situația acum?Angajata: Situația este așa, noi ne-am facut toata treaba, este a doua saptamana de cand așteptam de la ei. Angajata: Nu ne-au dat nicio oferta. Clotilde Armand: Cine?Angajata: Aștia cu care am vorbit noi.Clotilde Armand: Cine sunt? Green Point.Clotilde Armand:…

Pasari flamingo, pe un lac faimos din Romania. Care sunt șansele ca viețuitoarele exotice sa se naturalizeze la noi

12:55, 12.03.2024 - Pasarile exotice vin din sud și au poposit pe lacul din Constanța, ca sa se odihneasca și sa se hraneasca, ca sa iși poata continua apoi migrația catre Crimeea, Grecia sau Tunisia unde vor cuibari.

De ce are Donald Trump fața portocalie? Explicația halucinanta data chiar de fostul președinte

21:05, 09.03.2024 -  In stilul caracteristic, fostul lider de la Casa Alba a ținut sa contrazica explicații nu doar logice, ci și documentate din surse apropiate lui, legate de folosirea unor produse cosmetice,Astfel, Trump a afirmat ca de vina pentru nuanța portocalie a tenului sau ar fi....lumina sau radiațiile becurilor,…

Afirmația paradoxala a unui medic nutriționist: „Mancatul este soluția slabitului”. Explicația științifica

14:05, 20.02.2024 - Doctorul nutriționist Vlad Roșca spune ca pare un paradox, dar atunci cand vrem sa pierdem in greutate trebuie sa incepem ziua cu mancare, deoarece ne ajuta sa pierdem grasime, nu masa musculara.

O intrebare veche persista și genereaza dezbateri aprinse: de ce Superman poarta lenjeria intima pe deasupra costumului?

08:06, 19.02.2024 - Superman, un simbol iconic in lumea eroilor fictivi, continua sa fascineze și sa starneasca curiozitatea chiar și fara a fi necesar sa fii un admirator al benzilor desenate sau filmelor de supereroi. In special, o intrebare veche de decenii persista și genereaza dezbateri aprinse: motivul pentru care…


Ce parere ai despre aceasta stire?