Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Experții ONU au ajuns la Damasc: Vor continua ancheta privind presupusele atacuri chimice

Publicat:

Expertii ONU au sosit miercuri la Damasc pentru o ancheta privind presupusele atacuri cu arme chimice in Siria, relateaza Al-Arabyia.

Aceasta este cea de-a doua vizita a inspectorilor in capitala siriana in decurs de doua luni. In august, in cursul a patru zile de investigatii, ei s-au deplasat la locurile atacului din 21 august, in apropiere de Damasc, soldat cu sute de morti.

Raportul prezentat 16 septembrie la ONU a concluzionat utilizarea gazului sarin in Ghouta orientala, in apropiere de Damasc, la scara mare.

Echipa condusa de suedezul urmeaza…

Citeste articolul mai departe pe b1.ro…  

Sursa articol: b1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce a scos la iveala ancheta privind moartea actorului din Friends, Matthew Perry. Raportul autopsiei

07:26, 22.05.2024 - Poliția din Los Angeles și Agentia de Control al Drogurilor din SUA au deschis o ancheta privind moartea indragitului actor din Friends, Matthew Perry. El a fost gasit fara suflare in octombrie 2023 din cauza efectelor acute ale anestezicului ketamina.

Cele mai lungi atacuri cibernetice: experții evidențiaza relațiile de incredere ca un vector cheie

15:10, 15.05.2024 - In 2023, mai mult de 1/5 din atacurile cibernetice au persistat timp de peste o luna, a dezvaluit raportul anual Kaspersky Incident Response 2023, relațiile de incredere devenind unul dintre principalii vectori de atac in aceste cazuri prelungite. Raportul se bazeaza pe rezultatele investigațiilor Kaspersky…

Autoritațile din Johannesburg, vinovate pentru incendiul din 2023, soldat cu 76 de morți, arata raportul de ancheta

23:15, 05.05.2024 - Municipalitatea din Johannesburg, cel mai mare oraș din Africa de Sud, a fost gasita vinovata de moartea a 76 de persoane care ocupau ilegal o cladire, intr-un incendiu care a mistuit imobilul in luna august 2023, arata raportul de ancheta publicat duminica, relateaza Agerpres.Desi un barbat in varsta…

David Petraeus, fost director CIA, avertizeaza asupra ripostei Israelului fața de Iran: „Un numar de echilibristica” ce necesita „multa precizie”

13:35, 17.04.2024 - O eventuala riposta a Israelului la atacul fara predecent al Iranului impotriva sa ar reprezenta „un numar de echilibristica” care necesita „multa precizie”, a avertizat David Petraeus, fost director al CIA, relateaza BFMTV, potrivit news.ro.In opinia lui Petraeus, director al CIA (Agenția Centrala…

Caine sau lup? Un biciclist fuge de animalul venit din padure in apropiere de Poiana Brașov. Ce spun experții

11:55, 08.04.2024 - Un videoclip in care un lup pare ca alearga dupa un biciclist, pe un drum din apropiere de Poiana Brașov, a devenit viral și a provocat discuții in mediul online. Imaginile au fost filmate dintr-o mașina aflata in spatele biciclistului.

Ancheta impotriva lui Elon Musk in Brazilia dupa atacuri la adresa unui judecator

04:45, 08.04.2024 - Un judecator al Curții Supreme din Brazilia a dispus inițierea unei anchete impotriva lui Elon Musk, proprietarul platformei X (fosta Twitter), care l-a acuzat pe acesta de „cenzura” si i-a cerut demisia pe aceasta retea sociala

Rusia, acuzata ca folosește sistematic atacuri chimice impotriva soldaților ucraineni: „Zilnic, una, doua grenade cu gaz”

10:10, 07.04.2024 - Soldații ucraineni descriu atacuri rusești cu gaze „aproape zilnic”, in timp ce invadatorii incearca sa-i disloce de pe pozițiile incorporate, potrivit The Guardian. Folosirea acestor substanțe pe timp de razboi este interzisa.


Ce parere ai despre aceasta stire?