Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

EXCLUSIV/ Raluka n-a scăpat de coșuri, dar a scăpan de complex. Ce cântăreț celebru a ajutat-o

Publicat:

Inca de cand era puștoaica, Raluka a inceput sa aiba mari probleme cu tenul, facand-o sa fie complexata din acest punct de vedere. Ani la randul, cantareața a incercat sa-și mascheze acneea cu diverse produse cosmetice. Cel mai greu moment a fost acela cand a fost nevoita sa se prezinte in fața fanilor. Raluka a inceput sa aiba probleme cu tenul in adolescența, insa nu a reușit nici la maturitate sa se obișnuiasca cu asta. Ani la randul a incercat diverse tratamente, a folosit doar produse cosmetice pe baza, insa prea mare rezultat. Cantareața incerca sa mascheze frustarea prinvind tenul sau de…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

O femeie din Timișoara rapita și ținuta captiva de fostul iubit! Cum a reușit sa scape din mainile barbatului

14:35, 07.04.2024 - O femeie a trecut prin momente de coșmar dupa ce s-a intalnit cu fostul ei iubit. S-a urcat de buna voie in mașina lui, iar acesta a agresat-o și a lovit-o in repetate randuri. Apoi a ținut-o ostatica in locuința sa, pana cand a reușit sa strige dupa ajutor.

Shakira și-a „tras” iubit tinerel! Cine este actorul celebru in brațele caruia și-a gasit alinarea

20:15, 05.04.2024 - Shakira (47 de ani) pare sa aiba o afinitate pentru barbații mai tineri decat ea. Cantareața de origine columbiana a trecut in sfarșit peste desparțirea de Gerard Pique (37 de ani), alaturi de care are doi copii, Sasha (9 ani) și Milan (11 ani). Ea se iubește cu actorul britanic Lucien Laviscount (31…

"Sunt de unde este și Messi". O femeie de 90 de ani a povestit cum a reușit sa scape cu viața din mainile teroriștilor

11:30, 22.03.2024 - "Sunt de unde este și Messi", le-a spus Esther Cunio, in varsta de 90 de ani, celor doi teroriști Hamas care intrasera in casa ei inarmati si mascati, in dimineața de 7 octombrie. Batrana s-a nascut in Argentina.

Sorinel Copilul de Aur, sechestrat si obligat sa cante pana la epuizare! Cum a reusit sa scape?

11:06, 15.03.2024 - Sorinel Copilul de Aur a trait clipe de comsar la o nunta in Craiova. Manelistul a fost sechestrat timp de 12 ore și obligat sa cante pana la epuizare. La eveniment a fost invitat și Nicolae Guța. Petrecaretii, cu cutitele la brau Chiar daca, initial, fusese „angajat” sa presteze numai pentru cateva…

Cum a reușit Oana Radu sa aiba incredere in ea. Ce sfat a dat vedeta fanilor: “Mi se spunea ca nu sunt…” / FOTO

23:50, 13.03.2024 - Oana Radu este o artista cunoscuta și se bucura de mult succes in prezent, dar nu a fost intodeauna așa. Cantareața a trecut prin momente dificle pentru a ajunge sa aiba incredere in sine, iar acum a ajuns la varianta sa ideala.

Catalin Bordea dezvaluie metoda care l-a ajutat sa scape de depresie dupa divorțul de Livia

12:55, 22.02.2024 - Catalin Bordea dezvaluie metoda care l-a ajutat sa scape de depresie dupa divorțul de Livia Continue reading Catalin Bordea dezvaluie metoda care l-a ajutat sa scape de depresie dupa divorțul de Livia at Tabu.

Experimentul „Macarena“. Cum a reușit o cantareața de trap de 24 de ani sa genereze o disputa aprinsa in societate

23:05, 20.02.2024 - Remake-ul piesei „Macarena”, a generat un #metoo romanesc in premiera pentru societatea noastra. Experții explica dezbaterile aprinse din jurul cantecului prin faptul ca suntem in faza de emancipare și subliniaza ca un conținut negativ intr-un limbaj antisocial poate educa.

Cum a reușit sa scape Josef Mengele de justiție. Ororile facute de „Ingerul morții“ asupra copiilor, gemenilor, evreilor și romilor din lagarele naziste

10:05, 07.02.2024 - Josef Mengele, una din cele mai infame figuri ale Holocaustului, a trait dupa razboi in clandestinitate și a murit 7 februarie 1979 intr-o stațiune de vacanța, in timp ce inota. Eșecul de a-l aduce in fața justiției este al intregii lumi civilizate.


Ce parere ai despre aceasta stire?