Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

EXCLUSIV FOTO: ”Dorel de Borșa” – Un macaragiu a reușit contraperformanța de a-și răsturna utilajul!

Publicat:
EXCLUSIV FOTO: ”Dorel de Borșa” – Un macaragiu a reușit contraperformanța de a-și răsturna utilajul!

Imagini incredibile ne-au sosit astazi de la Borșa. Acolo o strada a fost blocata dupa ce o macara s-a rasturnat. Sau mai bine zis a fost rasturnata de un ”Dorelmacaragiu. The post EXCLUSIV FOTO: ”Dorel de Borșa” – Un macaragiu a reușit contraperformanța de a-și rasturna utilajul! first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol si foto: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

EXCLUSIV VIDEO: Patru vanzatoare s-au luptat cu un hoț in LIDL-ul din Baia Sprie!

22:55, 29.04.2024 - Imagini incredibile au fost surprinse in aceasta seara intr-un supermarket din centrul orașului Baia Sprie. The post EXCLUSIV VIDEO: Patru vanzatoare s-au luptat cu un hoț in LIDL-ul din Baia Sprie! first appeared on Informatia Zilei .

VIDEO: O turista a scapat cu viața dupa ce a fost surprinsa de o avalanșa in muntii Rodnei de langa Borșa

14:05, 21.04.2024 - In imaginile de mai jos surprinse de un turist ieri, sambata 20 Aprilie 2024 in "Y"-ul din Vf Gargalau, M-tii Rodnei, Maramures mai multi pasionati de schi de tura au trait probabil aventura vietii lor, aventura care se putea incheia tragic dar din fericire s-a terminat cu bine pentru ei pana la urma.…

STATELE UNITE ALE AMERICII Cum a reușit un barbat sa locuiasca gratis intr-un hotel de lux din Manhattan timp de cinci ani ?

09:01, 10.04.2024 - Un barbat a profitat de o ambiguitate in lege pentru a locui fara costuri intr-un hotel din Manhattan timp de cinci ani, ceea ce a condus la un scandal juridic și acuzații de frauda dupa ce a incercat sa revendice proprietatea intregii cladiri. The post STATELE UNITE ALE AMERICII Cum a reușit un barbat…

REZULTATE REMARCABILE Romania, dublu aur si argint la Cupa Balcanica de Schi Alpin de la Borșa

06:36, 14.03.2024 - Sportivele din Romania au obținut rezultate remarcabile la Cupa Balcanica de Schi Alpin. The post REZULTATE REMARCABILE Romania, dublu aur si argint la Cupa Balcanica de Schi Alpin de la Borșa first appeared on Informatia Zilei .

Șofer de TIR din Borșa decedat intr-un tragic accident produs in județul Bihor

20:55, 13.02.2024 - Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situații de Urgența Crișana al județului Bihor, Camelia Roșca, a afirmat ca ambii soferi au ramas incarcerati. The post Șofer de TIR din Borșa decedat intr-un tragic accident produs in județul Bihor first appeared on Informatia Zilei .

EXCLUSIV: Boss-ul clanului BURIC din afacerist de succes, in URMARIT GENERAL. Poliția il cauta

11:50, 07.02.2024 - Va prezentam in exclusitate acum doua zile ca Dumitru Timiș zis Buric din Borșa a fost condamnat la 8 luni de inchisoare cu executare pentru comiterea de infracțiuni rutiere. The post EXCLUSIV: Boss-ul clanului BURIC din afacerist de succes, in URMARIT GENERAL. Poliția il cauta first appeared on Informatia…


Ce parere ai despre aceasta stire?