Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

EXCLUSIV. Fiica cea mică a lui Adrian Minune, primele și singurele declarații despre sarcină! Cum se simte Adriana Simionescu gravidă în opt săptămâni

Publicat:

Familia lui se marește, asta pentru ca peste doar 7 luni urmeaza sa se nasca inca un copil in familia manelistului. , fiica cea mica a artistului, e gravida in opt saptamani, iar deși nu a vrut sa ofere pana acum prea multe detalii despre sarcina, Spynews.ro a obținut primele și singurele declarații chiar de la ea despre cum e sa fie gravida, cum se simte și cum a dat vestea apropiaților!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Adriana Simionescu, fiica cea mica a lui Adi Minune, se casatorește. „A inceput stresul pentru nunta”

15:15, 22.05.2024 - Adriana Simionescu, in varsta de 20 de ani, se pregatește de nunta, dupa ce la finalul anului 2021 a fost ceruta in casatorie. Fiica lui Adi Minune și Nicu traiesc de mai mult timp o frumoasa poveste de dragoste.Adriana Simionescu și Nicu devenit parinții unei fetițe superbe anul trecut, iar acum se…

Acces Direct. Familia barbatului ucis, in Crangași, primele declarații dupa crima de aseara. A fost omorat in fața trecatorilor: „Nu m-a bagat nimeni in seama”

18:30, 15.05.2024 - Un barbat a fost ucis ieri in Crangași de doi tineri in varsta de 16 și 20 de ani. Tinerii l-au lovit pana cand l-au omorat, sub privirile trecatorilor. Barbatul se intorcea de la munca și ar fi vrut sa iși apere copila. Familia a aflat de la un vecin ca a murit.

Florin Piersic, primele declarații de pe patul de spital. Cum se simte indragitul actor clujean: „Asta e cel mai important”

08:50, 04.05.2024 - Florin Piersic, in varsta de 88 de ani, a facut primele declarații despre starea sa de sanatate, dupa ce luni, 29 aprilie, a suferit o operație la genunchi la Spitalul Militar din Cluj-Napoca. Indragitul actor clujean spune ca se simte bine, iar reprezentanții spitalului au clarificat informațiile…

Iasmina Halas, primele declarații dupa ce s-a scris ca s-ar fi ”combinat” cu Romeo Vasiloni, ispita de la Insula Iubirii! EXCLUSIV!

18:45, 30.04.2024 - Dupa ce s-a scris ca s-ar fi ”combinat” cu Romeo Vasiloni, ispita de la Insula Iubirii, acum Iasmina Halas face lumina in acest caz. In exclusivitate pentru Spynews.ro, focoasa blonda ne spune adevarul. E sau nu intr-o relație cu tanarul? Aflam chiar acum!

Soția lui What’s UP, primele declarații la cateva luni de la casatoria religioasa. „Acesta este rolul femeii in viața”

11:35, 29.03.2024 - Micky, soția lui What's UP a facut primele declaratii dupa casatoria religioasa care a avut loc in toamna anului trecut. Cei doi și-au unit destinele la doi ani de cand s-au cunoscut, iar evenimentul a fost secret, departe de ochii curioșilor.What's UP a trimis invitația la eveniment cu o seara inainte,…

Motivul pentru care fiica lui Adrian Minune iși cumpara haine la mana a doua! Karmen Simionescu face declarații exclusive / VIDEO

23:00, 12.03.2024 - Motivul pentru care fiica lui Adrian Minune iși cumpara haine la mana a doua. Ce spune Karmen Simionescu despre banii pe care ii cheltuie pe obiectele vestimentare și pe ce nu ar da niciodata artista banii.

Florin Vasilica a fost operat pe creier. Cum se simte artistul, dupa ce a ajuns pe mainile medicilor. Primele declarații: „Va mulțumesc din inima”

12:10, 06.03.2024 - Ieri, Florin Vasilica a anunțat ca va lua o pauza mai lunga, dupa ce a fost supus unei operații pe creier. Artistul spunea ca este vorba despre o intervenție de hematom cerebral și ca spera sa treaca cu bine și peste aceasta incercare.

Sorina Guța, primele și singurele declarații dupa ce s-a trezit din coma. Medicii nu i-au dat șanse de supraviețuire: ”Le-au zis surorilor mele ca nu mai pot face nimic”

22:45, 05.03.2024 - Sorina Guța a fost la un pas de moarte, iar medicii nu ii mai dadeau șanse de supraviețuire. Fosta partenera de viața a lui Nicolae Guța a ajuns la spital in coma, starea sa fiind extrem de grava. Ca printr-o minune a reușit sa traiasca, iar acum face declarații in exclusivitate pentru Spynews.ro despre…


Ce parere ai despre aceasta stire?