Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

EXCLUSIV / După moartea lui, prietenii nu l-au uitat! Ce au ales colegii de breaslă să facă pentru regretatul portar: ”Uniți pentru Martin Tudor”

Publicat:

Prietenii nu l-au uitat pe , dupa ce acesta a incetat din viața brusc in urma unui infarct. SpyNews.ro va prezinta in exclusivitate imagini de la locul de veci al cunoscutului portar, acolo unde colegii de breasla s-au ocupat ca mormantul sau sa arate ca al unui adevarat erou. 

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Adrian Minune știe cel mai bine cum e cu “mama la copii și pofta inimii”. Vali Vijelie știe clar ce e in sufletul colegului de breasla cand canta aceasta piesa. Imagini exclusive cu manelistul și Oana / PAPARAZZI

22:45, 15.04.2024 - Paparazzii celui mai tare site de știri mondene, Spynews.ro, reușesc sa surprinda imagini senzaționale cu vedetele din Romania. Adrian Minune cunoaște foarte bine sintagma “mama la copii și pofta inimii” și pare ca versul a fost scris pentru el. In ce ipostaze de senzație a fost surprins manelistul!

Ardeleanca din Anglia in fața careia „iși scot palaria” cam toți colegii de breasla. Flavia conduce un camion de marfa de 40 de tone

14:50, 15.04.2024 - Flavia, o șoferița romanca nascuta in Ardeal, a devenit un nume respectat in randul colegilor de breasla din Anglia, unde conduce un camion de marfa de 40 de tone pentru compania FreshLinc, cu sediul in Spalding, Lincolnshire, informeaza Anunțul UK.Tanara cu un parcurs profesional impresionant nu doar…

Mesaje de durere dupa moartea Sarei, adolescenta care a cazut de la etajul opt al unui bloc in Brașov. Prietenii ei nu știau cu ce probleme se confrunta: ”Ai fost...”

10:35, 08.04.2024 - O adolescenta de 15 ani a avut un sfarșit tragic. Sara a murit dupa ce a cazut de la etajul 8 al unei cladiri. Moartea ei a lasat multa durere in sufletele prietenilor ei, care nu știau cu ce probleme se confrunta. Pe rețelele de socializare au aparut o mulțime de mesaje de durere.

Oprah Winfrey marturiseste ca, timp de 25 de ani, a fost umilita chiar de colegii de breasla | VIDEO

20:55, 19.03.2024 - Oprah Winfrey, celebra prezentatoare si moderatoare de emisiuni, a vorbit deschis despre rușinea pe care a trait-o ani intregi, in care a fost tinta comentariilor rautacioase in legatura cu greutatea ei.

Imagini dureroase de la priveghiul lui Mile Povan! Artistul a fost comemorat de familie și colegii de scena / VIDEO

12:45, 01.03.2024 - A fost o zi grea pentru familia și prietenii lui Mile Povan, care au fost prezenți la priveghiul artistului. A avut loc un moment emoționant, in care colegii de scena au cantat pentru el, iar imaginile sunt de-a dreptul dureroase. Moartea lui Mile Povan a lasat multa durere in sufletele tururor.

Carmen de la Salciua, declarații exclusive dupa moartea lui Mile Povan. Cei doi erau colegi de breasla: "Era un om bland" / VIDEO

15:21, 28.02.2024 - Mile Povan a murit in cursul zilei de marți, 27 februarie 2024, și a sfașiat sufletele multor persoane. Anunțul tragic al decesului sau a adus tristețe in sufletele multor ascultatori ai muzicii populare, dar și in randul apropiaților. Carmen de la Salciua, una dintre colegele regretatului cantareț,…

Prietenii nu au uitat-o pe Alina, fata ucisa de cea mai buna prietena in Mangalia, nici dupa șase luni de la moartea ei. Gestul facut de una dintre persoanele apropiate / FOTO

17:55, 14.02.2024 - Au trecut mai bine de șase luni de cand Alina a fost ucisa de cea mai buna prietena, Loredana, in Mangalia. Oamenii apropiați iși amintesc cu drag de ea și se pare ca nu au uitat-o pe adolescenta, dovada stand imaginile postate de una dintre persoanele cu care tanara se ințelegea bine.

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma de sezon. Asistenta TV și-a amuzat colegii: „De ce ne grabim catre Sfantul Valentin...”

08:35, 13.02.2024 - Ramona Olaru și-a obișnuit colegii de breasla, dar și telespectatorii cu glumele pe care le spune zilnic in emisiunea Neatza cu Razvan și Dani de la Antena 1. Asistenta TV a spus și astazi un banc. Colegii ei de breasla au ras copios.


Ce parere ai despre aceasta stire?