Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

EXCLUSIV. Cea mai sexy afaceristă din România, de la agonie la extaz! După ce 2022 a sfâșiat-o de durere, vrea ca 2023 să fie anul ei!

Publicat:

Dupa ce anul trecut prin clipe extrem de grele, dupa ce ambii caței i-au murit și decesul lor i-a provocat o mare drama, iata ca pentru anul 2023, cea mai sexy afacerista din Romania are planuri mari și vrea ca 2023 sa fie anul ei. Ce rezoluții are milionara pentru anul in care am intrat. .ro au stat de vorba cu ea și avem declarații in exclusivitate.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mihai Pintilii, in extaz dupa decernarea medaliilor de campioni: „Nici n-a mai contat meciul, nu le-am zis nimic baieților la pauza”

23:50, 11.05.2024 - Mihai Pintilii (39 de ani) a fost in extaz dupa decernarea medaliilor de campioni a celor de la FCSB și a declarat ca nu a mai contat faptul ca au fost invinși de catre CFR Cluj pe Arena Naționala, scor 0-1. GSP.ro, cel mai relevant, mai respectat și mai spectaculos site de sport din Romania, a acoperit…

Maria Roman de la Mireasa, noi declarații dupa ce s-a spus ca soțul ei a fost arestat in Germania! Tanara il daduse disparut: ”Noi am vrut doar sa-l cautam”

11:15, 25.04.2024 - Dupa ce in urma cu o saptamana, Maria Roman, fosta concurenta de la Mireasa, anunța ca soțul ei a disparut in timp ce se intorcea in Romania, din Franța, iata ca ulterior s-a spus ca acesta ar fi fost gasit, mai exact ar fi fost arestat in Germania. Reporterii Spynews.ro au incercat sa ia legatura cu…

Tatal lui Sebi, tanarul ucis de Vlad Pascu in accidentul de la 2 Mai, tatuaj in memoria fiului sau. Barbatul este sfașiat de durere / FOTO

11:46, 19.04.2024 - Tatal lui Sebi, tanarul ucis de Vlad Pascu in accidentul de la 2 Mai, care s-a petrecut in luna august a anului trecut, și-a facut un tatuaj in memoria fiului sau. Barbatul este sfașiat de durere și n-și poate reveni din șocul pierderii baiatului sau. Iata ce a transmis atunci cand a ieșit de la tribunal!

Mesaje de durere dupa moartea lui Costel Corduneanu, unul dintre cei mai cunoscuți interlopi din Romania: „Ai fost un om bun”. Și fratele lui a fost la un pas de moarte

13:30, 15.04.2024 - Moartea lui Costel Corduneanu a venit ca un șoc pentru cei care l-au cunoscut. Interlopul s-a confruntat cu probleme de sanatate serioase și a avut intr-un spital din Targu Mureș. In zilele urmatoare, familia va lua trupul neinsuflețit și il va aduce acasa, in Iași.

Anamaria Prodan și-a facut tatuaje noi! Vedeta este in extaz: ”S-a terminat șmecheria in Romania” / FOTO

15:35, 14.04.2024 - Anamaria Prodan și-a facut tatuaje noi! Vedeta a filmat tot procesul și le-a aratat fanilor ce modele a ales de data aceasta! Anamaria Prodan a ales cateva tatuaje pe care și le-a facut pe mana și a anunțat ca urmeaza sa iși faca mai multe și pe spate!

Artiștii din Romania il plang pe George Nicolescu, cantarețul orb care a murit la 74 de ani. Mesajele de durere ale colegilor de breasla

13:00, 26.03.2024 - Lumea muzicii din Romania este in doliu, dupa ce George Nicolescu, artistul care s-a nascut orb, a murit astazi, la 74 de ani. Cantarețul era apreciat atat de familie, cat și de colegii de breasla, care au numai cuvinte de lauda la adresa lui.

Raluka și iubitul ei au facut pasul cel mare. Artista e in extaz: “Era totul planificat” VIDEO EXCLUSIV

18:26, 01.03.2024 - Raluka se bucura de succes pe plan muzical și lucreaza la noi piese, pe care le va lansa in acest an. Și pe plan personal este fericita, intrucat ea și iubitul au scapat de naveta. In interviul exclusiv acordat pentru Playtech Știri, artista ne-a povestit ca partenerul sau de viața s-a mutat in Romania…

Berlinala 74, a 6-a zi : Agonie și Extaz

08:46, 21.02.2024 - Un film austriac de la Michael Haneke (de care dupa 2 Palme d’Or, am scapat, s-a lasat, și mai ales n-am uitat devastatorul Amour ) și Ulrich Seidel, care ne-a demonstrat ca Paradisul poate fi sinonim cu Infernul.


Ce parere ai despre aceasta stire?