Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

EXCLUSIV! Adela se grăbea să ajungă la soțul ei când a fost SPULBERATĂ de tren! Aveau NUNTĂ! „Ai fi fost CEA MAI FRUMOASĂ MIREASĂ!”

Publicat:

• Cel care-i devenise soț este pompier

Cei care au cunoscut-o pe , tanara de 22 de ani, care a decedat ieri, dupa ce a fost lovita de un tren in Gara din Targu-Jiu, nu iși revin din durere și nu iși pot explica de ce un asemenea om a trebuit sa moara. Avea toata viața inainte, era o fata cu un suflet bun, mereu dispusa sa acorde ajutor celor care aveau nevoie, respectuoasa și isteața. Adela și se casatorisera civil anul trecut, iar acum și iși faceau planuri de nunta. Soarta a vrut ca Adela sa plece la Ceruri mult prea devreme, iar cei ramași o vor plange…

Citeste articolul mai departe pe gorj-domino.ro…  

Sursa articol: gorj-domino.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mireasa sezonul 3. Ce a postat Maria Roman dupa problemele cu soțul. Fosta concurenta trece prin momente dificile

11:56, 21.04.2024 - Problemele continua pentru Maria Roman, dupa ce soțul ei a fost dat disparut. Fosta concurenta de la Mireasa nu a mai spus nimic despre intreaga situație, dar a postat o melodie prin care da de ințeles ca sufera.

Redacția Vremea Noua a devenit cosmopolita. Editorialistul Gelu Irimiea și-a luat soție din Filipine!

19:15, 07.04.2024 - CASA DE PIATRA…Nunta mare in redacția Vremea Noua. Editorialistul Gelu Irimiea și-a repus pirostriile la 49 de ani cu speranța ca va fi și ultima data. Mireasa este de peste mari și țari, tocmai din Filipine. Inovația in materie de mariaje exotice, Gelu a deprins-o din experiența sa de zece ani cat…

Star Matinal. Cum va arata nunta Cameliei Potec. Fosta gimnasta s-a gandit la rochia de mireasa pe care o va imbraca la marele eveniment: „Trebuie sa ne avantajeze” / VIDEO

09:55, 03.04.2024 - In cadrul unui interviu, acordat exclusiv pentru Antena Stars, Camelia Potec a vorbit depsre marele eveniment care urmeaza sa aiba loc in viața ei. Iata cum va arata nunta fostei sportive de performanța! Fosta gimnasta s-a gandit la rochia de mireasa pe care o va imbraca la marele eveniment.

S-a desparțit de logodnicul cu care urma sa faca nunta! Aveau planuri mari, dar și-au spus adio dupa 9 ani. Vedeta face declarații despre separare

22:50, 08.03.2024 - Cand totul parea foarte frumos și dupa noua ani de iubire planuiau nunta, iata ca lucrurile s-au schimbat radical in viața lor. O vedeta de la noi a dezvaluit ca s-a desparțit de logodnicul ei, iar pentru Spynews.ro face declarații exclusive despre separare. De ce s-a ajuns in acest punct.

Ilona Brezoianu, dezvaluiri despre marele eveniment de nunta. Actrița este pregatita sa imbrace rochia de mireasa: "Este indragostita"

11:00, 03.03.2024 - Ilona Brezoianu a facut dezvaluiri despre marele pas de nunta cu iubitul ei. De curand, frumoasa prezentatore de la Antena 1 a precizat cand va avea oc marele eveniment pe care il așteapta toata lumea cu fuletul la gura. Iata ce a declarat Ilona Brezoianu despre acest pas!

Lino Golden și Delia, logodnica sa, in toiul pregatirilor pentru nunta! Ce rochie de mireasa va purta bruneta

12:10, 01.03.2024 - Lino Golden și logodnica sa, Delia Salchievici, se pregatesc de pasul cel mare! Deși nu au pus inca toate detaliile la punct, cei doi foști concurenți de la Power Couple Romania iși doresc ca nunta sa aiba loc anul acesta, iar bruneta deja și-a ales rochia de mireasa. Iata ce au declarat cei doi!

Madi, finalista de la Mireasa, sezonul 8, reacție dura dupa ce ea și Sergiu au fost criticați pentru ca s-au desparțit: „V-am rugat sa nu jigniți”. Inca soțul ei și-a inchis contul de Instagram / FOTO

16:20, 11.02.2024 - Anunțul desparțirii dintre Madi și Sergiu de la Mireasa, sezonul 8, a starnit o mulțime de reacții. Dupa ce fostul concurent a confirmat separarea, și tanara a avut o prima reacție. Doar ca, intre timp, s-ar fi trezit cu o mulțime de comentarii negative.


Ce parere ai despre aceasta stire?