Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Excesul de zahăr ar favoriza dezvoltarea cancerului la sân

Publicat:

Excesul de fructoza, un tip de zahar de consum curent, ar putea favoriza apariția și dezvoltarea cancerului la san, potrivit unui studiu desfașurat pe șoareci. O echipa de cercetatori de la MD , centrul de cercetari in cancerologie al Universitații Texas, a aratat ca fructoza contribuie la apariția acestui tip de cancer la șoareci și la dezvoltarea sa sub forma metastazelor pulmonare, scrie pourquoidocteur.fr. Fructoza este un zahar utilizat pe scara larga in industria alimentara, mai ales in , unde siropurile de porumb imbogațite cu fructoza sunt la baza majoritații…

Citeste articolul mai departe pe covasnamedia.ro…  

Sursa articol: covasnamedia.ro


Stiri pe aceeasi tema

Concentratie ridicata a virusului H5N1 in lapte provenit de la vaci infectate cu gripa aviara in Statele Unite (OMS)

06:30, 20.04.2024 - In urma descoperirii unor concentratii ridicate ale virusului H5N1 in laptele provenit de la vaci infectate cu gripa aviara in Statele Unite, Organizatia Mondiala a Sanatatii (OMS) a recomandat vineri aplicarea unor masuri de siguranta alimentara de bun simt, cum ar fi utilizarea laptelui pasteurizat,…

Cercetatorii americani au descoperit modul in care stresul cronic poate duce la dezvoltarea cancerului

08:30, 14.03.2024 - Oamenii de știința din New York au efectuat un nou studiu și au descoperit lucruri noi despre legatura dintre stres si cancer, relateaza Rador Radio Romania. Stresul cronic poate duce la dezvoltarea cancerului? Oamenii de știința din New York au incercat sa raspunda la aceasta intrebare; iar articolul…

Cel mai complet studiu privind efectele pandemiei COVID. Speranța de viața a scazut DRAMATIC

00:10, 14.03.2024 - Pandemia \"\"a avut un impact mai profund decat orice alt eveniment observat intr-o jumatate de secol, inclusiv razboaie și dezastre naturale\"\", sustine co-autorul Austin E. Schumacher de la Institutul pentru Valori și Evaluare a Sanatații (IHME) de la Universitatea din Washington, Statele Unite,…

S-a inventat painea cu gust de friptura. Inovația venita de la cercetatorii din Galați

14:21, 12.03.2024 - Cercetatorii de la Universitatea Dunarea de Jos, din Galați, au creat painea cu gust de friptura. Alimentul va avea valori nutriționale echilibrate, fiind conforme cu cele anunțate de Organizația Mondiala a Sanatații.

Guvernul adopta Strategia Naționala Anti-Doping pentru perioada 2024-2027

19:30, 22.02.2024 - Lupta impotriva dopajului se intensifica prin implementarea unui plan de acțiune aprobat in ședința de azi a Guvernului. Guvernul Romaniei a adoptat astazi Hotararea privind aprobarea Strategiei Naționale Anti-Doping pentru perioada 2024-2027 și a Planului de acțiune pentru implementarea acesteia. Documentul,…

Cei mai periculoși indulcitori artificiali

17:11, 19.02.2024 - In ultimii ani tot mai mulți specialiști au ridicat semne de intrebare cu privire la efectele pe termen lung ale consumului de indulcitori artificiali. Iata cațiva dintre indulcitorii despre care unele studii au sugerat potențiale riscuri pentru sanatate atunci cand sunt consumați in cantitați mari…


Ce parere ai despre aceasta stire?