Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Evreu, ucis de militari israelieni ce il suspectau ca este terorist palestinian

Publicat:

Militari israelieni au impuscat si ucis, la Ierusalim, un barbat evreu - pe care l-au suspectat ca era un "terorist" palestinian -, a anuntat joi politia, un incident care reflecta atmosfera tensionata, in contextul unui val de atacuri palestiniene cu cutitul, relateaza AP, citata de Mediafax.

Militarii i-au cerut barbatului sa prezinte actul de identitate a declarat joi , un purtator de cuvant al politiei, adaugand ca acesta a refuzat si a incercat sa-i ia arma unui militar.  

Militarii au deschis focul si l-au ucis, in acest incident care a avut loc…

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Nou atac cu cuțitul in Germania. Un politician de extrema dreapta a fost injunghiat pe strada

12:05, 05.06.2024 - Un politician din partidul de extrema dreapta „Alternativa pentru Germania” (AfD) a fost injunghiat marti seara cu un cutit in orasul Mannheim, din vestul Germaniei. Incidentul a avut loc la cateva zile dupa ce un barbat a atacat cu cuțitul mai multe persoane la o demonstrație din centrul orașului.

Alerta in orașul german Mannheim. Un barbat care a atacat cu cuțitul mai mulți oameni, impușcat de polițiști

16:50, 31.05.2024 - Un barbat a atacat cu cuțitul mai mulți oameni in orașul german Mannheim, vineri, declanșand o alerta și o intervenție rapida a poliției. Incidentul s-a produs in jurul pranzului, iar atacatorul a ranit cel puțin trei persoane. 

Roman de 19 ani injunghiat mortal, in Spania, pentru un telefon, de un adolescent de 16 ani

12:51, 04.05.2024 - Un tanar roman in varsta de 19 ani a fost injunghiat mortal de un alt tanar de 16 ani in Azuqueca de Henares, Castiglia-La Mancia, Spania. Incidentul a avut loc in apropierea garii, joi dupa-amiaza, iar autorul injunghierii a fost arestat de Garda Civila. Cuțitul folosit in crima a fost recuperat.

Fiica unui cunoscut poet palestinian, ucisa intr-un atac aerian in Gaza

22:15, 27.04.2024 - Shaima Refaat Alareer, fiica unui cunoscut poet palestinian, a fost ucisa alaturi de familia ei intr-un atac aerian israelian. Incidentul a avut loc la patru luni dupa ce tatal a murit intr-un atac similar. Forțele israeliene nu au oferit detalii despre atac.Atacul a avut loc vineri.

Un barbat a atacat la intamplare o femeie cu cuțitul, in Centrul Vechi al Capitalei. Anunțul Parchetului

21:05, 24.04.2024 - Un barbat in varsta de 74 de ani a fost reținut, dupa ce a atacat cu cuțitul o femeie, in varsta de 57 de ani. Incidentul șocant a avut loc miercuri dupa-amiaza, in Centrul Vechi al Capitalei.

Biroul pentru Imigrari:In contextul aderarii Romaniei la spatiul Schengen cu frontierele aeriene si maritime, a fost implementat un nou sistem digital de verificare a documentelor de identitate (eDAC)

09:20, 17.04.2024 - Stire de presa Bucuresti, 17 aprilie 2024 VERIFICARI IN APLICATIA EDAC EFECTUATE DE POLITISTII DE IMIGRARI DIN TIMIS: UN BARBAT DIN CANADA A FOST DEPISTAT IN SEDERE ILEGALA Incepand cu data de 31 martie 2024, in contextul aderarii Romaniei la spatiul Schengen cu frontierele aeriene si maritime, a fost…

Polițiștii de frontiera au vorbit despre securitatea copiilor in contextul criminalitații transfrontaliere

08:20, 12.04.2024 - Securitatea copiilor in contextul criminalitații transfrontaliere a fost subiectul discuției in cadrul emisiunii „Buna Dimineața”. Victor Apostu, șeful adjunct al Direcției Control la trecerea frontierei, a menționat ca in condițiile razboiului din Ucraina fenomenul imigrației sporește riscul traficului…

Amenințari cu cuțitul in curtea Liceului “Ștefan Procopiu” din Vaslui! Agresorul a ajuns pe mana polițiștilor

15:31, 21.03.2024 - PERICOL… Un adolescent in varsta de 16 ani a fost reținut de polițiștii vasluieni, apoi plasat sub control judiciar dupa ce și-a șantajat și amenințat un coleg in curtea Liceului “Ștefan Procopiu” din Vaslui. Incidentul a avut loc zilele trecute, cand agresorul a obținut 50 de lei de la colegul sau,…


Ce parere ai despre aceasta stire?