Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Evenimentul sportiv al anului: biletele demonstrativului de snooker s-au dat pe bandă. Ce tichete mai sunt disponibile

Publicat:

Adevarul“ a anuntat, in exclusivitate, preturile biletelor pentru demonstrativul Ronnie O’Sullivan - , dar si conditiile in care fanii pot intra in posesia tichetelor.   Astazi, a inceput procesul de comercializare a tichetelor si, in doar cateva ore, evenimentul a devenit cel mai bine vandut pe site-ul eventim.ro. Categoriile de 90 de lei, 180 de lei si 270 de lei sunt deja sold-out! Au ramas doar bilete la pretul de 1.400 de lei (1.512 cu taxele incluse).    Cum O’Sullivan si Bingham nu se vor mai infrunta la Cluj, intrucat nu s-a putut gasi o sala care sa gazduiasca…

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

CM Snooker 2024: Echilibru in meciurile lui Ronnie O'Sullivan și Judd Trump din sferturile de la Crucible

11:21, 01.05.2024 - Ronnie O'Sullivan și Stuart Bingham se afla la egalitate (scor 4-4) dupa prima sesiune a meciurilor contand pentru sferturile Campionatului Mondial de Snooker de la Crucible. Echilibru este și in duelul dintre Judd Trump și Jak Jones (8-8).

Romania, o țara - doua lumi. Economist: „Merge mai mult in marșarier decat sa accelereze, restul țarii e abandonat”

22:20, 28.04.2024 - In vreme ce București și Cluj au depașit deja media UE, conform cifrelor oficiale, Romania are și cele mai sarace zone din intreaga uniune. Trei reputați economiști analizeaza pentru „Adevarul” situația Romaniei, țara in care, potrivit Eurostat, traiesc cei mai mulți oameni expuși saraciei.

O'Sullivan se califica en fanfare in optimile de finala la Crucible

17:00, 25.04.2024 - Ronnie O'Sullivan a trecut joi in optimile de finala ale Campionatului Mondial de Snooker de la Sheffield. De șapte ori campion la Crucible, englezul l-a invins pe galezul Jackson Page, cu scorul categoric de 10-1. El il intalnește in turul doi pe galezul Ryan Day, care a eliminat un cap de serie.

Ronnie O'Sullivan a vorbit cu HotNews.ro despre presiunea fantastica de dinaintea CM de Snooker - Cine este personajul cheie din spatele „geniului neințeles”

06:46, 20.04.2024 - Un succes la Crucible l-ar ajuta pe Ronnie O'Sullivan sa doboare cel mai important record din snooker, cel al titlurilor mondiale caștigate. Aflat in fața uneia dintre marile provocari ale carierei, cel supranumit „The Rocket” a vorbit cu HotNews.ro despre presiunea fantastica care-i apasa pe umeri…

CM Snooker: Adversarul lui Ronnie O'Sullivan din primul tur - Tabloul complet al meciurilor

13:15, 18.04.2024 - Joi a avut loc tragerea la sorți a partidelor contand pentru turul intai al Campionatului Mondial de Snooker. Ronnie O'Sullivan, unul dintre marii favoriți la caștigarea trofeului, va da in runda inaugurala de la Crucible peste Jackson Page (locul 43 mondial).

Scenariul criminalului evadat. S-a dat drept sofer de TIR cu masina defecta

18:10, 10.04.2024 - Criminalul evadat, marti, la București, și prins in dimineața zilei de miercuri la Oradea, s-a dat drept sofer de TIR cu masina defecta si a traversat tara cu autostopul. Cel care i-a ajutat pe politisti sa-l prinda este chiar sofer de TIR, pe care evadatul l-a abordat ca sa-l duca pana in Satu Mare,…

Snooker: L-a eliminat pe Ronnie O'Sullivan, dar a pierdut urmatorul meci cu 5-0 / Semifinale interesante la World Open

16:50, 22.03.2024 - Hossein Vafaei a furnizat cea mai mare surpriza de la World Open eliminandu-l in optimi pe Ronnie O'Sullivan (liderul mondial), dar aventura iranianului la turneul din China s-a oprit in faza sferturilor.

Ana Bogdan și Jaqueline Cristian lupta azi pentru a scrie istorie la Cluj

09:45, 10.02.2024 - Duelul Ana Bogdan – Jaqueline Cristian, de azi, din semifinalele Transylvania Open, se anunța unul istoric. Ambele au ocazia sa urce poziții importante in clasament, dar, mai presus de orice, au oportunitatea sa lupte pentru caștigarea primei finale WTA din cariera. Transylvania Open ne ofera anul acesta…


Ce parere ai despre aceasta stire?