Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Evenimentele anului 2011

Publicat:


Evenimentele anului 2011 Revolte in lumea araba, criza datoriilor in zona euro, eliminarea liderului retelei teroriste Al-Qaida Osama ben Laden si catastrofa de la Fukushima sunt doar cateva dintre momentele care au marcat anul 2011. Iata o retrospectiva cu evenimentele principale.
IANUARIE
- 14 ianuarie, TUNISIA: Dupa 23 de ani de putere, presedintele fuge in sub presiunea unei miscari populare declansata in decembrie, in care au fost ucise aproximativ 300 de persoane, potrivit ONU. Ben Ali va fi condamnat la 66 de ani si jumatate de…

Citeste articolul mai departe pe bzi.ro…  

Sursa articol: bzi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rusia are dificultati sa mentina productia de petrol redusa, conform angajamentului fata de OPEC+ – analisti si surse

06:56, 24.05.2024 - Rusia, Arabia Saudita, precum si alti membri ai grupului OPEC+ au promis reduceri suplimentare ale productiei de petrol pe langa ceea ce fusese deja convenita, pentru a sprijini piata petrolului, un generator cheie de venituri pentru bugetele lor. Ministerul rus al Energiei a declarat intr-un comunicat…

Prezentare de moda istorica in Arabia Saudita. Manechinele au defilat, pentru prima data, in costume de baie VIDEO

09:50, 18.05.2024 - Arabia Saudita a aratat lumii o alta fața. Manechinele au avut o prezentare de moda in costume de baie. Modelele au defilat in creații ale designerului marocan Yasmina Qanzal, cu brațele și picioarele goale, pe langa o piscina din cadrul unui hotel de lux de pe insula Ummahat Alshaikh.

Arabia Saudita, lovita crunt de vreme rea. Școlile au fost inchise din cauza ploilor torențiale VIDEO

10:16, 30.04.2024 - Vremea rea face ravagii in Arabia Saudita, unde au fost emise atenționari meteo de furtuna și inundații. Avand in vedere condițiile meteorologice nefavorabile, instituțiile de invațamant din mai multe zone au fost inchise, iar elevii au trecut la cursuri online.

Romania a cucerit prima medalie de aur la CM de scrima pentru cadeți și juniori

18:16, 18.04.2024 - Scrimerul roman Vlad Covaliu a castigat joi, la Riyad, in Arabia Saudita, titlul mondial al juniorilor la sabie masculin, in proba individuala a Campionatelor Mondiale de Scrima pentru cadeti si juniori.

Ingrijorate de un atac, SUA au cerut ajutorul vecinilor Iranului pentru a reduce tensiunile cu Israelul

11:11, 11.04.2024 - Trimisul SUA pentru Orientul Mijlociu i-a sunat pe ministrii de Externe din Arabia Saudita, Emiratele Arabe Unite, Qatar si Irak pentru a le cere sa transmita un mesaj Iranului prin care sa il indemne sa reduca tensiunile cu Israelul, in urma unui presupus atac aerian israelian asupra ambasadei Iranului…

Judocanul Victor Sterpu a obținut doua victorii la Grand Slam-ul de la Tbilisi

18:45, 24.03.2024 - Judocanul Victor Sterpu a obținut doua victorii la Grand Slam-ul de la Tbilisi. Potrivit Comitetului olimpic și sportiv, sportivul i-a invins pe Abdulelah Albali din Arabia Saudita și pe Somon Makhmadbekov din Tadjikistan, dar a fost eliminat de Timur Arbuzov.

Liviu Ciobotariu, aproape de momentul revenirii in antrenorat

22:20, 13.03.2024 - Liviu Ciobotariu, antrenor ramas liber de contract din noiembrie 2023, dupa desparțirea de Sepsi Sfantu Gheorghe, iși va gasi o noua echipa pe care sa o pregateasca la finalul saptamanii curente. Ciobotariu va prelua o formație din zona Golfului, cel mai probabil din Arabia Saudita, informeaza site-ul…

Formula 1 - MP al Arabiei Saudite: Programul complet și cine transmite cursa de la Jeddah

10:05, 07.03.2024 - A doua etapa din sezonul 2024 al Formulei 1 va avea loc in Arabia Saudita, pe circuitul stradal de la Jeddah. Piloții Red Bull sunt din nou favoriți in ceea ce se anunța a fi un Grand Prix foarte rapid, viteza medie pe „Corniche” fiind de peste 250 de km/h.


Ce parere ai despre aceasta stire?