Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Evadat de zile bune, fondatorul Bismobil Kitchen, acuzat că a păgubit sute de oameni, a venit cu explicații

Publicat:

Mihail Șaran, fondatorul , care a evadat acum cinci zile cu puțin timp inainte ca instanța sa-l plaseze in arest, a postat un mesaj pe o rețea sociala, afirmand ca a fugit pentru ca a ințeles ca va inchis cu orice preț, dar nu a pomenit nimic despre locul aflarii sale.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Provocarea parinților. „Am stat aici de m-au uitat sfinții”

07:05, 28.05.2024 - A  fost prima zi de inscriere a copiilor la creșe și gradinițe. Parinții au la dispoziție o saptamana sa depuna cererile, dar  unii dintre ei s-au așezat la rand inca de duminica seara. Preșcolarii vor fi admiși in ordinea inversa a varstei. Potrivit Ministerului Educației, nu se aplica regula primului…

(galerie foto) Zeci de mii de oameni au venit la Teheran pentru funeraliile președintelui iranian Ebrahim Raisi

10:45, 22.05.2024 - Zeci de mii de oameni au inceput sa se adune astazi, la primele ore ale diminetii in centrul Teheranului, pentru a-i aduce un ultim omagiu presedintelui iranian Ebrahim Raisi, a anuntat televiziunea de stat a Iranului, scrie digi24.ro .

Zeci de mii de oameni au venit la Teheran pentru funeraliile președintelui iranian Ebrahim Raisi

09:36, 22.05.2024 - Zeci de mii de oameni au inceput sa se adune miercuri la primele ore ale diminetii in centrul Teheranului, pentru a-i aduce un ultim omagiu presedintelui iranian Ebrahim Raisi, a anuntat televiziunea de stat a Iranului.

Nicușor Dan e acuzat ca primește bani de la controversatul om de afaceri Matei Paun: Burduja cere explicații publice!

19:40, 16.05.2024 - Candidatul PNL la Primaria Capitalei, Sebastian Burduja, ii cere edilului general, Nicusor Dan, sa publice lista persoanelor care au donat pentru campania sa electorala si sa clarifice legaturile cu Matei Paun."Dansul are niste lucruri de clarificat.

Ciolacu a venit la Vaslui sa ne spuna ca suntem ultimii oameni, iar Solomon, proaspat ales președinte PSD, a avut un discurs fix ca al senatoarei Șoșoaca (FOTO)

18:31, 06.04.2024 - CURAJOS ȘI NU PREA… Adrian Solomon și-a vazut visul cu ochii. A putut sa vorbeasca slobod la gura, exact ca in shaormeria lui Mustafa, chiar daca de fața era șeful sau de la București. Cand l-a injurat pe Mustafa, Ciolacu presat de opinia publica se lauda ca la viitoarele alegeri acesta nu va mai fi…

Mai multi oameni de afaceri si angajati din primarii, pacaliti de un fals jurnalist cu bonuri de combustibil

12:40, 01.03.2024 - Un individ recidivist, care pretindea ca este ziarist la un cotidian central din Bucuresti, a fost arestat preventiv pentru inselaciune, el fiind acuzat ca a pacalit mai multe persoane din anturajul unor primari, carora le a promis bonuri de combustibil "la pret redus", in schimbul inchiderii unor "anchete…


Ce parere ai despre aceasta stire?