Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

EUROVISION 2014. ASCULTĂ AICI cele 13 melodii intrate în finala care are loc diseară VIDEO

Publicat:

In urma ascultarii celor 150 de melodii validate sa participe la selectia nationala Eurovision, juriul a stabilit un numar de 12 piese care sa concureze in finala din 1 martie: "Breathe" - feat. Teddy K "Daca tu iubesti", Naomy "Despre mine si ea", "Fiorul iubirii", "Hardjock", "", "Kind of girl", (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Dan Negru, despre finala Eurovision 2024. Ce l-a dezamagit: „Un concurs al extravaganțelor” EXCLUSIV

16:36, 12.05.2024 - Sambata seara, 11 mai, a avut loc finala Eurovision 2024! Marele caștigator a fost Nemo Mettler, in varsta de 24 de ani, din Elveția, dupa ce a interpretat melodia “The Code”. El a reușit sa se claseze pe primul loc, cu 591 de puncte. Dan Negru ne-a declarat, in exclusivitate, ce parere are despre finala…

Val de critici la Eurovision, dupa ce Nemo a caștigat finala din 2024! Artistul din Eleveția a fost desființat de public: ”Sa va fie rușine”

16:31, 12.05.2024 - Victoria lui Nemo de la Eurovision a starnit un val de critici! Artistul din Elveția a caștigat detașat finala din 2024, iar publicul l-a desființat! Iata ce comentarii rautacioase au aparut pe rețelele de scocializare, dupa ce el a primit marele trofeu!

Cine este Nemo, cantaretul non-binar care a castigat finala Eurovision 2024 (VIDEO)

09:01, 12.05.2024 - Elvetia a castigat finala Eurovision 2024, prin reprezentantul ei Nemo. Cantaretul a venit cu piesa „The Code”, un cantec foarte personal despre a fi non-binar. Romania n-a participat la Eurovision 2024 din cauza lipsei de fonduri, dupa cum a anunțat TVR. Finala de la Malmo, Suedia, a incheiat o competitie…

Scandal politic la Eurovision: reprezentanta Israelului a fost huiduita, iar concurentul olandez a fost dat afara din finala VIDEO

18:40, 11.05.2024 - In contextul protestelor pro-Palestina din Malmo și a criticilor la adresa organizatorilor, reprezentanta Israelului, Eden Golan, a fost huiduita de spectatori și vizata direct sau indirect de alți concurenți, printre care Joost Klein din Olanda.

Scandal politic uriaș inainte de finala Eurovision. Concurentul Olandei, descalificat și interogat de poliție. Israelul a fost huiduit in semifinale.

16:35, 11.05.2024 - Artistul olandez Joost Klein nu va participa la finala Eurovision de sambata seara. Decizia a fost luata de Uniunea Europeana de Radiodifuziune dupa ce o femeie din echipa de producție a scris o plangere pe numele artistului.

Incident misterios la Eurovision - un concurent nu a participat la repetiții inainte de marea finala / Cazul este investigat de EBU

19:25, 10.05.2024 - Cantarețul Joost Klein care reprezinta Olanda la concursul Eurovision nu a participat la repetiții. Organizatorii nu au oferit explicații. De asemenea, nu se știe daca olandezul va mai participa la marea finala.

(VIDEO) Israelul s-a calificat in finala concursului muzical Eurovision

09:40, 10.05.2024 - Israelul s-a calificat in finala de sambata a concursului muzical Eurovision de la Malmo, in Suedia. Mii de persoane au manifestat impotriva participarii acestei tari la competitie pe fondul razboiului din Gaza. Tanara artista Eden Golan si-a asigurat joi locul in finala cu piesa „ Hurricane „. Versiunea…

„Este un concurs politic”: Primul mesaj al Nataliei Barbu, dupa ce a ratat finala Eurovision

12:35, 08.05.2024 - Reprezentanta Republicii Moldova la Eurovision, Natalia Barbu, a oferit primele declarații, dupa ce a ratat finala concursului. Artista a subliniat dezamagirea legata de rezultat, sugerand ca concursul ar fi influențat de factori politici, relateaza moldova1.md .


Ce parere ai despre aceasta stire?