Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Europa cârpită“: ultimele discuţii de la Bruxelles despre banii pentru gestionarea crizei refugiaţilor

Publicat:

Pesimistii spun ca nimic nu-i poate schimba pe politicienii de acum si ca se va incerca o noua mediere, o noua solutie oarecare de compromis, o noua carpaceala rapida si prezentata opiniei publice drept o uriasa victorie a intelepciunii si viziunii decidentilor europeni.   In acest moment, Europa se poate constitui ca o ilustrare perfecta a dilemei conceptuale pe care o pune, din 1935 incoace, experienta denumita „pisica lui Schrodinger“: fizicianul german a imaginat situatia teoretica in care o pisica este pusa intr-o cutie ermetic izolata si in care exista un flacon de sticla plin cu un…

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Inmatriculari de autoturisme noi in UE. Mașinile full electice sau hibrid, din ce in ce mai cautate!

09:30, 22.04.2024 - In luna martie 2024, inmatricularile de autoturisme noi in Uniunea Europeana au scazut cu -5,2% fața de martie 2023, atingandu-se un nivel de 1.031.875 unitați. In perioada ianuarie-martie 2024: total autoturisme inmatriculate in UE: 2.768.639 unitați, o creștere cu +4.4% fața de perioada similara din…

New York Times: Ucraina nu va fi invitata sa adere la NATO la summitul de la Washington. Propunerile lui Jens Stoltenberg

21:00, 05.04.2024 - Ucraina nu va fi invitata sa adere la NATO cu ocazia summitului programat pe 9-11 iulie la Washington, așa cum s-a intamplat anul trecut la Vilnius, scrie publicația americana The New York Times (NYT), preluata de News.ro.Ucraina insista de ceva timp pentru obținerea unei invitații de aderare la NATO,…

Stoltenberg: SUA si Europa sunt mai puternice si mai in siguranta impreuna in cadrul Aliantei Atlantice

15:25, 04.04.2024 - Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a declarat joi, la Bruxelles, ca Statele Unite si Europa sunt mai puternice si mai in siguranta impreuna in cadrul Aliantei Atlantice, care marcheaza la 4 aprilie cea de-a 75-a aniversare.

LIVE TEXT - Razboi in Ucraina - Cand spun ca Europa va fi in razboi si ca rachetele vor cadea pe Bruxelles si alte orase europene, nu exagerez - Dmitro Kuleba

02:05, 04.04.2024 - Avertisment categoric de la Kiev - „Cand spun ca Europa va fi in razboi si ca rachetele vor cadea pe Bruxelles si alte orase europene, nu exagerez. Toate acestea se vor intampla daca Ucraina nu va castiga razboiul impotriva Rusiei”, avertizeaza ministrul ucrainean de Externe, Dmitro Kuleba. STIRIPESURSE.RO…

Kuleba spune ca aliații Ucrainei nu-i ofera suficienta aparare antiaeriana, deși au peste 100 de sisteme Patriot: „E doar o problema de voința politica”

16:41, 03.04.2024 - Partenerii internaționali ai Ucrainei nu-i ofera suficienta aparare antiaeriana pentru a se proteja impotriva atacurilor cu rachete rusești, deși au peste 100 de sisteme Patriot in propriile arsenale, a declarat miercuri, 3 aprilie, ministrul ucrainean de externe Dmitro Kuleba, intr-un interviu acordat…

Sefii de state si guverne din Uniunea Europeana s-au reunit la Bruxelles alaturi de experti

14:26, 21.03.2024 - Sefii de state si guverne din Uniunea Europeana s-au reunit la Bruxelles alaturi de experti, pentru primul lor summit nuclear, menit sa dea un nou impuls productiei de energie nucleara aflate in declin dupa catastrofa de la Fukushima din 2011. Potrivit unei declaratii comune, ei se angajeaza sa finanteze…

Bursele europene sunt in criza! Se aude la Bruxelles?

16:30, 04.03.2024 - Volumele de tranzacționare ale acțiunilor sunt in scadere, ofertele publice inițiale sunt rare, iar unele dintre cele mai mari companii din Europa prefera atractivitatea SUA. Guvernele europene nu au revigorat piețele lor șubrede cu stimulente menite sa creasca investițiile in companiile naționale și…

De ce continua protestele fermierilor in Europa?

07:11, 22.02.2024 - Dintre toate protestele fermierilor din Europa, cele mai dure au fost in Paris și Bruxelles. In majoritatea țarilor UE, acestea continua. Costurile mari la energie, restricțiile climatice și de mediu, concurența neloiala a produselor din Rusia și Ucraina, fara standarde de calitate, inflația, creșterea…


Ce parere ai despre aceasta stire?