Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Euro la indigo » Golul lui Schick de la jumătatea terenului, recreat perfect de Eric

Publicat:

EURO LA INDIGO. de Oliveira l-a imitat perfect pe , care a marcat de la mijlocul terenului in Scoția - Cehia 0-2. Vezi mai jos videoul realizat de Eric in cadrul proiectului „Euro la Indigo”, inițiat de GSP, și inscrie-te in superconcurs!

Citeste articolul mai departe pe GSP.ro…  

Sursa articol: GSP.ro


Stiri pe aceeasi tema

Superliga, play-out: Universitatea Cluj – Poli Iasi, scor 1-0

19:20, 24.04.2024 - Formatia Universitatea Cluj a invins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa Poli Iasi, intr-un meci din etapa a sasea a play-out-ului Superligii.Golul a fost marcat de D. Popa, in minutul 53.

Formatia Damac, antrenata de Cosmin Contra si la care evolueaza Nicolae Stanciu, a fost invinsa de Al Nassr

09:40, 06.04.2024 - Formatia Damac, antrenata de Cosmin Contra si la care evolueaza Nicolae Stanciu, a fost invinsa, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, de Al Nassr, intr-un meci din etapa a 27-a a campionatului Arabiei Saudite, conform news.ro.Golul a fost marcat de Laporte, in minutul 90+1.

CALIFICARE! CSM SIGHETU MARMAȚIEI – CSM VICTORIA CAREI 2-1

09:56, 25.03.2024 - CSM Sighetu Marmației și-a vazut visul indeplinit și s-a calificat in play-off dupa un meci dramatic, 2-1 (1-0) cu CSM Victoria Carei. Golul care a consfințit accederea intre primele patru formații ale Seriei 10 a Ligii 3 a venit in minutul 90+4.

VIDEO: Gol spectaculos, marcat de la jumatatea terenului, la meciul Unirea Alba Iulia – Unirea Ungheni. Cine e autorul

12:40, 10.03.2024 - VIDEO: Gol spectaculos, marcat de la jumatatea terenului, la meciul Unirea Alba Iulia – Unirea Ungheni. Cine e autorul Gol de zile mari la meciul Unirea Alba Iulia – Unirea Ungheni, desfașurat sambata pe stadionul din Zlatna. Alex Giurgiu, jucatorul transferat in aceasta iarna de la CS Universitar …

Fotbal: Sticla Arieșul Turda a caștigat și a doua confruntare cu FC Campia Turzii din aceasta saptamana. Marele caștig: revenirea publicului la stadion (Foto + Video)

22:26, 29.02.2024 - Dupa ce ieri am avut parte de o atmosfera superba in meciul de ieri, nici ziua de astazi nu a fost mai prejos. Astazi a fost randul duelului dintre echipele U15 ale celor doua orașe vecine. Ambele galerii au fost din nou prezente, iar emoțiile tinerilor jucatori s-au citit inca de la startul partidei.…

Adversarele naționalei U-20 a Romaniei, la turneul Elite League

13:15, 22.02.2024 - Naționala de fotbal U20 a Romaniei va participa pentru a patra oara consecutiv la Elite League. In ediția 2024-2025 a competiției Romania va intalni Germania, Anglia, Italia, Cehia, Portugalia, Turcia și Polonia. Federația Romana de Fotbal a anunțat, pe site-ul sau, joi, programul naționalei U20…

Ștefan Bodișteanu, dupa ce a adus victoria Oțelului in fața celor de la FCU Craiova, prima acasa dupa 4 luni: „Le datoram suporterilor o victorie”

20:25, 09.02.2024 - Oțelul Galați a invins-o pe FCU Craiova, scor 1-0, in runda #25 din Superliga. Golul lui Bodișteanu (64) a fost suficient pentru ca galațenii sa puna mana pe cele trei puncte. Ștefan Bodișteanu a marcat singurul gol al meciului  in minutul 64, pastrand cele 3 puncte la Galați. Dupa acest meci, Oțelul…

Ungaria și Cehia au blocat sancțiuni ale UE pentru coloniștii israelieni violenți din Cisiordania

18:36, 09.02.2024 - Ungaria si Cehia au blocat un demers al Uniunii Europene prin care se incerca impunerea de sanctiuni colonistilor israelieni care ataca palestinieni in Cisiordania, au transmis, vineri, diplomati citati de Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?