Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Eugen Doga împlineşte 80 de ani. Casa maestrului, plină de oameni care au venit să-l felicite

Publicat:

implineste astazi 80 de ani. De dimineața, casa maestrului a fost plina de oameni care au venit sa-l felicite. Eugen Doga s-a nascut in 1937 in satul Mocra, din raionul Rabnita, iar numele sau este inclus in lista celor 200 de personalitati ale lumii.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Madonna a dat un concert gratuit pe cea mai cunoscuta plaja din Brazilia. 1,6 milioane de oameni au venit sa o vada

11:40, 05.05.2024 - Madonna a sustinut un concert gratuit pe plaja Copacabana sambata seara, transformand intinderea de nisip din Rio de Janeiro intr-un imens ring de dans, plin de o multime de fani, relateaza News.ro.

Avocata Aurelia Bagrin a murit: „Era atat de tanara și plina de viața”

09:15, 26.04.2024 - Avocata Aurelia Bagrin, membra a Uniunii Avocaților, s-a stins din viața. In acest sens, Uniunea Avocaților din Republica Moldova a transmis un mesaj de condoleanțe familiei, prietenilor și colegilor.

Costel Biju a mers pe Muntele Athos de ziua sa. Manelistul implinește 39 de ani: „Am venit sa ne rugam” / VIDEO

14:25, 25.04.2024 - Costel Biju petrece ziua de naștere intr-un mod inedit. Manelistul alasat deoparte aniversarile cu mare fast, așa cum aveau loc in trecut și a decis sa mearga la Muntele Athos, alaturi de cațiva prieteni pentru a se ruga pentru cei dragi.

Zi de sarbatoare in familia Giuliei Anghelescu. Fiica ei, Antonia implinește 12 ani. Ce urare i-a facut artista: ”Inima mi-e plina” / FOTO

16:45, 07.04.2024 - Giuliei Anghelescu și Vlad Huidu o sarbatoresc pe fiica lor, Antonia. Adolescenta implinește 12 ani, iar parinții i-au organizat o petrecere in aer liber. Pe rețelele de socializare, artista a publicat un mesaj emoționant cu aceasta ocazie.

Ciolacu a venit la Vaslui sa ne spuna ca suntem ultimii oameni, iar Solomon, proaspat ales președinte PSD, a avut un discurs fix ca al senatoarei Șoșoaca (FOTO)

18:31, 06.04.2024 - CURAJOS ȘI NU PREA… Adrian Solomon și-a vazut visul cu ochii. A putut sa vorbeasca slobod la gura, exact ca in shaormeria lui Mustafa, chiar daca de fața era șeful sau de la București. Cand l-a injurat pe Mustafa, Ciolacu presat de opinia publica se lauda ca la viitoarele alegeri acesta nu va mai fi…

Mesajul transmis de Oana Roman, dupa ce Kate Middleton a fost diagnosticata cu cancer. Vedetei nu i-a venit sa creada cand a auzit: „Oameni buni...” / FOTO

14:51, 23.03.2024 - Oana Roman a transmis un mesaj special, dupa ce Kate Middleton a fost diagnosticata cu cancer. Vedetei nu i-a venit sa creada cand a auzit ca Prințesa de Wales se confrunta cu grave probleme de sanatate. Iata ce a postat aceasta pe rețelele de socializare!

Clujenii reclama ca o zona foarte circulata din Cluj e plina de oameni beți iar Poliția nu intervine: ,,Cand faceți și voi ceva pentru orașul asta?”

15:00, 15.03.2024 - In nenumarate ocazii, clujenii s-au plans ca polițiștii nu acționeaza suficient in zone unde se plimba diferiți indivizi dubioși, de multe ori in stare de ebrietate sau sub influența alcoolului, care ajung sa harțuiasca trecatorii, dar și pe cei care locuiesc acolo.O astfel de zona este și cea din apropierea…

Anul trecut au venit pe lume cei mai puțini copii de la 1924 incoace / Prognoza INS: zonele Romaniei cu cei mai puțini oameni apți de munca in urmatorii 20 ani

10:11, 12.02.2024 - Puțin peste 150.000 de copii au venit pe lume anul trecut, situație ne-mai-vazuta din 1924 incoace, arata datele publicate luni de Institutul Național de Statistica. Iar proiecțiile demografice pentru urmatorii 20 de ani arata ca suntem in plina criza din acest punct de vedere.


Ce parere ai despre aceasta stire?