Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

"Este una dintre minunile secolului XX". Cel mai scump ceas din lume a fost vândut pentru o SUMĂ RECORD

Publicat:

24 de milioane de dolari pentru ora exacta. Cel mai scump ceas din lume si-a reconfirmat statutul si a inregistrat un nou record la licitatie. Creatia lui a fost vanduta la Geneva unui cumparator misterios.  

Ceasul de buzunar, numit "Graves", a fost un accesoriu extrem de dorit la licitatia de la Geneva, in pofida pretului exorbitant. Organizatorii il estimau la aproximativ 14 milioane de dolari, dar cinci potentiali cumparatori s-au batut aprig pentru bijuterie si au ridicat pretul pana la 21,3 milioane. In total cu taxele, ceasul a ajuns sa coste 24 de milioane de…

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Ceasul celui mai bogat pasager de pe Titanic, John Jacob Astor, vandut la licitatie pentru o suma record

16:40, 29.04.2024 - Un ceas de aur gasit impreuna cu corpul celui mai bogat pasager al vasului Titanic a fost vandut sambata la licitatie cu 1,175 milioane de lire sterline (1,37 milioane de euro), un record pentru un obiect legat de celebra nava, potrivit casei de licitatii, scrie AFP, citat de digi24.ro .

Ceasul celui mai bogat pasager de pe Titanic a fost vandut la licitatie pentru o suma record. Cine era John Jacob Astor

07:41, 28.04.2024 - Un ceas de aur gasit impreuna cu corpul celui mai bogat pasager al vasului Titanic a fost vandut sambata la licitatie cu 1,175 milioane de lire sterline (1,37 milioane de euro), un record pentru un obiect legat de celebra nava, potrivit casei de licitatii, scrie AFP, citata de Agerpres.

Cercetatorii americani au descoperit modul in care stresul cronic poate duce la dezvoltarea cancerului

08:30, 14.03.2024 - Oamenii de știința din New York au efectuat un nou studiu și au descoperit lucruri noi despre legatura dintre stres si cancer, relateaza Rador Radio Romania. Stresul cronic poate duce la dezvoltarea cancerului? Oamenii de știința din New York au incercat sa raspunda la aceasta intrebare; iar articolul…

Martisorul si Ziua Femeii genereaza un record istoric de vanzari pe piata florilor, peste 40 de milioane de euro

09:20, 08.03.2024 - Zilele de 1 si 8 Martie reprezinta varful vanzarilor pentru florarii din Romania si, cu peste 2,5 milioane de buchete vandute in aceste zile, piata florilor va atinge un nou record istoric de vanzari, de aproape 40 milioane de euro, arata un studiu realizat de compania de consultanta Frames.

Infinitul Brancuși, cel mai bine vandut artist roman

15:25, 19.02.2024 - Astazi este Ziua Naționala Constantin Brancuși. Infinitul Constantin Brancuși s-a nascut la data de 19 februarie 1876, in satul Hobița din județul Gorj, Constantin Brancusi este cel mai bine vandut artist roman din toate timpurile, dar si unul dintre cei mai prezenti pe piata neagra a artei, estimata…

Record de investigații deschise de Concurența anul trecut / Amenzile de peste 32,1 milioane de euro, in special pentru ințelegeri intre companii

15:30, 13.02.2024 - Anul trecut au fost declanșate 24 de investigații privind poisbile incalcari ale legii concurenței, cele mai multe din ultimii 12 ani, iar valoarea amenzilor aplicate a fost de 160 milioane de lei (32,1 milioane de euro), cele mai multe pentru ințelegeri intre companii.

Captura record la Constanta. Peste 5,2 milioane de comprimate cu substante dopante au fost gasite de polițiști

11:20, 11.02.2024 - Politistii constanțeni au gasit peste 5,2 milioane de comprimate si 50.000 de fiole cu substante dopante, in valoare de aproximativ 3 milioane de euro, la perchezițiile facute sambata in Constanta si Navodari. Doua persoane au fost reținute.


Ce parere ai despre aceasta stire?