Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

EROU INTERNAȚIONAL. Drasius, tatăl care și-a răzbunat fetița sodomizată de pedofil. Și-a făcut dreptate singur: i-a tras două gloanțe în organele genitale, unul în cap

Publicat:

, proprietarul unui mic magazin de blanuri, a decis sa-și faca singur dreptate și sa razbune actele de pedofilie comise asupra fiicei sale, Deimantela, de numai patru ani, de catre un grup de oameni importanți din sistemul corupt lituanian. Satul sa transmita, in van, semnale catre poliție și procuratura, Drasius i-a ucis pe cei vinovați, devenind un simbol internațional al spiritului dreptații pe cont propriu, atunci cand justiția nu vrea sa faca nimic

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un adolescent rus și-a electrocutat organele genitale dupa ce s-a urcat pe un tren ca sa faca o cascadorie

21:30, 13.05.2024 - Un baiat de 15 ani s-a ales cu „penisul carbonizat”. Adolescentul și-a electrocutat organele genitale dupa ce s-a urcat intr-un tren și a incercat sa braveze pe rețelele de socializare cu o cascadorie ruseasca, potrivit Daily Mail Online.

O fetița a murit in satul Comanești. Se presupune ca s-a electrocutat

21:30, 30.04.2024 - In cursul acestei seri de marți, 30 aprilie, o fetița in varsta de 12 ani s-ar fi curentat și a murit in satul Comanești, comuna... The post O fetița a murit in satul Comanești. Se presupune ca s-a electrocutat appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

O fetița a murit in satul Comanești, dupa ce se presupune ca s-a electrocutat

21:15, 30.04.2024 - In cursul acestei seri de marți, 30 aprilie, o fetița in varsta de 12 ani s-a curentat și a murit in satul Comanești, comuna Hașmaș.... The post O fetița a murit in satul Comanești, dupa ce se presupune ca s-a electrocutat appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

O fetița a murit dupa ce s-a electrocutat in satul Comanești

21:10, 30.04.2024 - In cursul acestei seri de marți, 30 aprilie, o fetița in varsta de 12 ani s-a curentat și a murit in satul Comanești, comuna Hașmaș.... The post O fetița a murit dupa ce s-a electrocutat in satul Comanești appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

O fetița din satul Comanești a murit dupa ce s-a electrocutat

21:05, 30.04.2024 - In cursul acestei seri de marți, 30 aprilie, o fetița in varsta de 12 ani, din satul Comanești, comuna Hașmaș, s-a curentat și a murit.... The post O fetița din satul Comanești a murit dupa ce s-a electrocutat appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Doua fetite, mama și bunica lor s-au intoxicat cu solutie pentru deparazitarea oilor

14:50, 04.03.2024 - Doua fetite, mama si bunica lor au fost internate sambata la Spitalul Judetean Satu Mare, fiind intoxicate dupa ce s-au spalat cu soluție pentru deparazitarea oilor. Bunica, mama si fetita de doi ani sunt in stare stabila si vor fi transferate in alta sectie pentru continuarea tratamentului si supraveghere.…


Ce parere ai despre aceasta stire?