Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Erdogan susţine că Israelul "va da socoteală" pentru 'crimele împotriva umanităţii' comise în Gaza

Publicat:

, , a declarat vineri ca Israelul va trebui "sa dea socoteala" pentru "crimele impotriva umanitatii" comise impotriva populatiei civile in , unde peste 11.000 de persoane au fost ucise in represaliile mili

Citeste articolul mai departe pe jurnalul.ro…  

Sursa articol: jurnalul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Erdogan spune ca Israelul va ataca Turcia daca va caștiga razboiul impotriva Hamas: „Nu se va opri in Gaza”

16:46, 15.05.2024 - Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan a declarat, miercuri, ca Israelul va ataca Turcia „mai devreme sau mai tarziu” daca reuseste sa invinga in razboiul cu Hamas din Fasia Gaza, transmite AFP, potrivit Agerpres. 

Erdogan afirma ca a suspendat orice legatura comerciala cu Israelul pentru obtinerea unui armistitiu in Gaza

22:50, 03.05.2024 - Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan a declarat vineri ca suspendarea relatiilor comerciale cu Israelul, anuntata cu o zi inainte, vizeaza sa "forteze" tara sa accepte un armistitiu in Fasia Gaza, relateaza AFP.

Erdogan a suspendat orice legatura comerciala cu Israelul pentru obtinerea unui armistitiu in Gaza

22:45, 03.05.2024 - Presedintele turc, Recep Tayyip Erdogan, a declarat vineri ca suspendarea relatiilor comerciale cu Israelul, anuntata cu o zi inainte, vizeaza sa forteze tara sa accepte un armistitiu in Fasia Gaza, relateaza AFP.

Presedintele turc afirma ca a suspendat orice legatura comerciala cu Israelul pentru obtinerea unui armistitiu in Gaza

20:35, 03.05.2024 -  Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan a declarat vineri ca suspendarea relatiilor comerciale cu Israelul, anuntata cu o zi inainte, vizeaza sa "forteze" tara sa accepte un armistitiu in Fasia Gaza, relateaza AFP.  

Biden sustine „libertatea de exprimare si nediscriminarea” in universitati, unde au loc manifestații impotriva razboiului din Gaza

18:25, 25.04.2024 - Presedintele american Joe Biden „sustine libertatea de exprimare, dezbaterea si nediscriminarea” in universitati, anunta Casa Alba, in contextul unor manifestatii tensionate in campusurile americane impotriva razboiului Israelului in Fasia Gaza, relateaza AFP.

Erdogan continua sa „puna paie pe foc” in relația cu Israelul și ii transmite condoleanțe liderului teroriștilor Hamas

11:20, 11.04.2024 - Presedintele Turciei, Recep Erdogan, a prezentat, miercuri, condoleante liderului politic al Hamas, Ismail Haniyeh, caruia i-au fost ucisi trei fii in Fasia Gaza in timpul unui atac revendicat de israelieni, au anunțat reprezentanții sai de presa. Declarațiile liderului turc vin intr-un moment de deteriorare…

Israelul schimba strategia și se pregatește de ofensiva impotriva organizației Hezbollah, in sudul Libanului

21:45, 07.04.2024 - Armata israeliana a afirmat, duminica, ca a incheiat o ”noua faza” in pregatirea razboiului la frontiera cu Libanul, la scurt timp dupa ce a anunțat o retragere parțiala din Fașia Gaza. Potrivit BBC, aceasta schimbare inseamna adoptarea unei posturi ofensive pe frontul de nord, impotriva Mișcarii Hezbollah,…

Lula acuza Israelul de genocid și spune ca IDF poarta un razboi impotriva „femeilor și copiilor” din Gaza

16:55, 18.02.2024 - Presedintele brazilian, Luiz Inacio Lula da Silva, a acuzat Israelul de „genocid” impotriva palestinienilor in Fasia Gaza si a facut o paralela cu exterminarea evreilor pusa in aplicare de regimul hitlerist.


Ce parere ai despre aceasta stire?