Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Erdogan, declarația care a șocat întreaga planetă: "Hamas nu este o organizație teroristă. Sunt mujahedini care își apără pământurile!"

Publicat:

Președintele turc a declarat ca gruparea militanta palestiniana Hamas nu este o organizație terorista, ci un grup de eliberare care lupta pentru a-și proteja pamantul. Erdogan a spus ca Israelul a profitat de bunele intenții ale Turc

Citeste articolul mai departe pe jurnalul.ro…  

Sursa articol: jurnalul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Erdogan spune ca peste 1.000 de membri Hamas sunt tratați in spitalele din Turcia

08:50, 14.05.2024 - Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan a declarat luni ca nu vede Hamas ca pe o „organizatie terorista”, ci ca pe o „organizatie de rezistenta” si ca „peste 1.000 de membri Hamas sunt in prezent sub tratament” in spitalele turcesti, transmite CNN, preluat de News.ro.

Schimb de replici dure intre președintele Columbiei și Netanyahu. „Lansarea de bombe asupra a mii de nevinovati nu te face un erou”

15:55, 12.05.2024 - Premierul israelian Benjamin Netanyahu si presedintele columbian Gustavo Petro au facut din nou schimb de replici pe retelele sociale, la o saptamana dupa ce Bogota a rupt legaturile diplomatice cu Israelul din cauza razboiului impotriva Hamas in Gaza, transmite News.ro.

Principalul rival al lui Erdogan, pe poziții radical diferite: Hamas este o organizație terorista, a comis acte de terorism (VIDEO)

00:36, 29.04.2024 - Primarul Istanbulului, Ekrem Imamoglu, un rival al președintelui turc Recep Tayyip Erdogan, numește Hamas un grup terorist și spune ca Turcia este "profund intristata" de masacrul din 7 octombrie, intr-un interviu acordat CNN.

Erdogan cere unitate palestinienilor dupa o intalnire cu Ismail Haniyeh, liderul Hamas

01:51, 21.04.2024 - Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan le-a cerut sambata palestinienilor „sa se uneasca”, dupa o intalnire la Istanbul cu liderul Hamas, Ismail Haniyeh, potrivit AFP și Agerpres, preluate de ziarulprofit.ro. Cei doi lideri s-au intalnit mai mult de doua ore si jumatate la Palatul Dolmabahce, pentru…

Erdogan iși critica dur politicienii din propriul partid, acuzandu-i de „boala aroganței”, și-i avertizeaza ca AKP se va „topi precum gheata la soare”

20:55, 03.04.2024 - Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan si-a avertizat propria formatiune politica islamist-conservatoare, Partidul Justitiei si Dezvoltarii (AKP), asupra riscului sa piarda si mai mult din sprijinul popular dupa eșecul usturator in alegerile municipale de duminica, reprosandu-le politicienilor din acest…

Iranul promite sa riposteze la atacul asupra consulatului sau din Damasc pentru care acuza Israelul. „Aceasta crima lașa nu va ramane fara raspuns”

11:50, 02.04.2024 - Președintele iranian Ebrahim Raisi a afirmat marți, 2 aprilie, ca Teheranul va raspunde la presupusul atac israelian asupra consulatului sau din capitala Siriei in care au fost uciși șapte militari iranieni, relateaza Reuters.„Dupa ce nu a reușit sa distruga voința frontului de rezistența, regimul sionist…

Turcia ii ,,sustine ferm” pe liderii Hamas, anunța Erdogan. ,,Nimeni nu ne poate face sa calificam gruparea drept organizatie terorista”

15:25, 09.03.2024 - Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan a afirmat sambata, 9 martie, in cadrul unui discurs ținut la Istanbul, ca Turcia "ii sustine in mod ferm" pe liderii gruparii islamiste palestiniene Hamas, deși aceasta este considerata o miscare terorista de catre SUA si Uniunea Europeana, scrie Agerpres preluand…

Noua Zeelanda desemneaza Hamas drept entitate terorista

17:35, 29.02.2024 - Noua Zeelanda a desemnat joi intreaga miscare islamista palestiniana Hamas drept o ”entitate terorista”, una dintre putinele tari din Occident care nu facuse acest pas, argumentand ca intreaga miscare islamista - inclusiv aripa politica a acesteia - poarta ”responsabilitatea” atacului sangeros de la…


Ce parere ai despre aceasta stire?