Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Episcopul implicat într-un uriaş scandal sexual este monah la Văratec

Publicat:

Acesta are dreptul, si a beneficiat de el, de a primi o locuinta, un spatiu, aproximativ o treime din Casa „" de la , pusa la dispozitie de catre mitropolie la solicitarea acestuia. Dupa ce presa ar fi relatat ca acesta ar avea un salariu lunar mai mare de 20.000 de lei, reprezentantii mitropoliei au venit cu precizari in care au specificat faptul ca venitul net lunar al fostului episcop este mai mic de 5.000 pe luna si ca maicile de la (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Scandal uriaș la o școala pentru copii cu nevoi speciale din Drobeta-Turnu Severin. Un profesor și un paznic, acuzați ca ar fi agresat mai mulți copii

09:16, 21.05.2024 - Este scandal uriaș la o școala pentru copii cu nevoi speciale din Drobeta-Turnu Severin! Un profesor și un paznic au fost arestați preventiv pentru 30 de zile,fiind acuzați ca ar fi abuzat mai mulți copii. Acuzațiile impotriva celor doi barbați sunt foarte grave.

Scandal uriaș in sectorul condus de Piedone. Jurnaliștii Realitatea au fost atacați și intimidați de oamenii primarului

13:41, 09.05.2024 - Alexandru Dumitriu, candidat la Primaria Sectorului 5: „Eu vreau sa avem o piața care sa nu ia foc care sa asigure siguranța cetatenilor”.„Ca a pus niste banci, asta nu inseamna imbunatațire. Uitați-va ce e aici in piața”, a spus o femeie. 

Pfizer, implicata intr-un nou scandal uriaș. Compania, data in judecata pentru incalcarea patentelor pentru tehnologia ARN mesager

23:55, 25.04.2024 - Pfizer este implicata intr-un nou scandal uriaș legata de vaccinurile anti-Covid. Grupul farmaceutic britanic GlaxoSmithKline (GSK) a dat in judecata asocierea Pfizer-BioNTech in Statele Unite, acuzand cele doua companii ca au incalcat patentele sale asociate tehnologiei ARN mesager atunci cand au creat…

Scandal uriaș la Budapesta - Inregistrare exploziva cu fosta ministra a Justiției, publicata chiar de fostul ei soț (AUDIO)

07:50, 27.03.2024 - Peter Magyar, fostul soț al fostului ministru maghiar al justiției Judit Varga, a facut publica o inregistrare in care denunța fapte de corupție la nivel inalt. Cand ministrul ungar al justiției, Judit Varga, a demisionat brusc luna trecuta, premierul Viktor Orban a pierdut unul dintre protejații…

Primarul Clujului, implicat intr-un uriaș scandal fotbalistic. „Speram ca instanțele sa starpeasca minciunile domnului Boc”

11:25, 10.03.2024 - O postare in care critica un club de fotbal ca a facut blat ii va aduce primarului Emil Boc un proces in instanța. Cel puțin asta au declarat reprezentanții instituției sportive care se declara șocați de „afirmațiile iresponsabile” ale edilului.


Ce parere ai despre aceasta stire?