Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

E.ON România: Gazele s-ar putea scumpi de la 1 aprilie cu peste 10%

Publicat:

"In sectorul gazelor, vom inregistra probleme majore de la 1 aprilie. Daca nu se va face nimic, presiunea pe prețul platit de consumatorii finali va fi extrem de mare. Vorbim de creșteri de doua cifre pentru consumatorii finali, daca ANRE nu ia masuri", a spus Hajdinjak, potrivit Agerpres.

El a amintit ca, anul trecut, Guvernul a stabilit ca, de la 1 aprilie 2017, prețul gazelor de producție interna va fi liberalizat, dar prețul final va fi in continuare reglementat. Intre timp, prețurile din piața au crescut, in principal ca urmare a cotațiilor petroliere.

"Daca ne uitam la evoluția…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Record istoric de energie fotovoltaica in Romania

14:25, 11.04.2024 - Romania a inregistrat ieri, dupa pranz, cea mai mare producție de energie fotovoltaica din istorie – 1.179 MW, putere instantanee. Energia foto a fost pe locul trei in topul surselor de producție, dupa ape și nuclear, pe un consum și o producție foarte scazute, de doar puțin peste 5.000 MW, potrivit…

Prețuri noul Citroen C3 in Romania: start de la 16.500 de euro

12:16, 10.04.2024 - Noul Citroen C3, disponibil acum și in versiuni cu motoare termice, a ajuns și in Romania. Cu aceasta ocazie, constructorul francez a anunțat prețurile noului model pentru piața noastra. Noul Citroen C3 mai este disponibil și in versiunea electrica e-C3, care a fost lansata in toamna anului trecut.…

Piața berii din Romania a continuat sa scada anul trecut pe fondul majorarii accizei și al conflictului din Ucraina

17:46, 02.04.2024 - Piata berii din Romania a continuat sa scada si in 2023, ajungand la un volum de 15 milioane de hectolitri, cu 5% mai mic raportat la anul anterior, pe fondul majorarii accizei, care s-a reflectat in preturi, si al acutizarii conflictului din Ucraina, ce pune presiune pe furnizarea de materii prime…

S-a prelungit plafonarea prețurilor la energie și gaze

17:36, 28.03.2024 - Guvernul menține mecanismul de plafonare a prețurilor la energie si gaze pana in primavara anului 2025, pentru ca populația, dar și companiile, in calitate de consumatori finali, sa ramana in continuare protejați fața de volatilitatea de pe piața energiei și gazelor naturale, in actualele condiții de…

Dupa o amenda record de la ANRE vine și o licența de furnizare a gazelor / Augustin Oancea, unul dintre cei mai mari jucatori pe piața energiei, iși extinde afacerile

11:00, 14.03.2024 - Autoritatea Naționala de Reglementare in Domeniul Energiei (ANRE) a aprobat miercuri acordarea licenței de furnizare a gazelor uneia dintre firmele deținute de omul de afaceri Augustin Oancea. Acesta este unul dintre cei mai mari și influenți jucatori de pe piața energiei electrice și gazelor din Romania,…

Cartoful este „a doua paine a omului”, dar Romania mai mult importa acest aliment. Sprijin de la Guvern pentru producția interna - Document

13:16, 22.02.2024 - Cartoful este considerat de Guvern „a doua paine a omului”, fiind „consumat fiert, copt, prajit, sub forma de supe, salate, piureuri”, potrivit unui proiect guvernamental. Datele oficiale arata ca atat suprafața cultivata, cat și producția interna au scazut semnificativ in ultimii ani, iar Romania mai…

Secretar de stat: Romania are resurse sa proceseze cereale din Ucraina aflate in tranzit prin tara noastra

09:35, 21.02.2024 - Romania poate atrage investitii cu capital romanesc sau strain care sa inceapa sa produca pentru piata ucraineana, iar captarea unei cote de piata post-conflict, post-reconstructie ar putea sa sprijine dezvoltarea tarii noastre pe termen mediu si lung, a declarat, marti, secretarul de stat in Ministerul…

Codirlașu, CFA: In Europa nu mai apare nicio banca noua. Consumatorii platesc mai mult cand nu exista concurența

06:35, 08.02.2024 - Piața bancara europeana este extrem de bine reglementata, un lucru ce a dus la o stabilitate a instituțiilor financiare, dar și la o scadere a concurenței. Adrian Codirlașu, vicepreședintele CFA Romania, spune ca efectul acestor reglementari este acela...


Ce parere ai despre aceasta stire?