Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Enola Day – Urări cu cântec, mai mult electorale, de Sântămăria Mare

Publicat:

Se știe, sarbatoarea este sarbatoare oriunde, dar la noi e ca la nimenea. In fond, traim din sarbatoare-n sarbatoare pana la sarbatoarea finala. Și sa... The post Urari cu cantec, mai mult electorale, de appeared first on · ultimele știri din Arad .

Citeste articolul mai departe pe specialarad.ro…  

Sursa articol: specialarad.ro


Stiri pe aceeasi tema

Video | A greșit sarbatoarea. Un candidat la o primarie din Olt a vorbit despre „Nașterea Domnului”

19:45, 05.05.2024 - Candidatul liberal la Primaria Valea Mare din Olt, Dan Gheorghe, a incurcat grav sarbatorile fundamentale ale creștinatații, vorbind despre „Nașterea Domnului” in mesajul sau transmis in Noaptea de Inviere.... The post Video | A greșit sarbatoarea. Un candidat la o primarie din Olt a vorbit despre „Nașterea…

Enola Day – Toate cel bune va doresc in aceste zile! Și nu, nu candidez nicaieri și niciunde!

08:00, 03.05.2024 - Ce poți face in aceste zile de sarbatoare continua? Ești prea batran ca sa mai mergi in padure sau la iarba verde, la televizor nu... The post Enola Day – Toate cel bune va doresc in aceste zile! Și nu, nu candidez nicaieri și niciunde! appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Aproape 1,8 milioane de romani iși sarbatoresc ziua numelui, de Florii. Ce urari le puteti face celor dragi cu ocazia onomasticii

11:50, 28.04.2024 - Floriile, cea mai importanta sarbatoare care vesteste Pastele si sarbatoarea celor care poarta nume de flori, se sarbatoreste in aceasta duminica, pe 28 aprilie. Aproape 1,8 milioane de romani isi sarbatoresc onomastica duminica, de sarbatoarea Floriilor.

Enola Day – Politicianul aradean intre preoți și polițiști (PPP)

07:55, 26.04.2024 - De fapt e vorba de unul și de ceilalți adunați in jurul lui și care se cred politicieni. Cateodata chiar ma mir cand oameni, cunoscuți,... The post Enola Day – Politicianul aradean intre preoți și polițiști (PPP) appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Enola Day – Cu o falca in cer, mancand cultura, pornind de la cazul Bulbuc

07:50, 12.04.2024 - Intr-o comunitate mai mica și din ce in ce mai mica, cum este cea aradeana, tu, ziarist, trebuie sa fii cu ochii-n patru. Daca iți... The post Enola Day – Cu o falca in cer, mancand cultura, pornind de la cazul Bulbuc appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Enola Day – Fata care se crede pisica și comentatorii anonimi care se cred ai naibii de deștepți

11:00, 08.03.2024 - Vorbim in cele ce urmeaza despre articolul colegei Ioana Costaș, articol care in cateva zile a ajuns sa amenințe varful audienței Specialului. Ceea ce, mai... The post Enola Day – Fata care se crede pisica și comentatorii anonimi care se cred ai naibii de deștepți appeared first on Special Arad · ultimele…

Felicitari și mesaje de Dragobete, pe 24 februarie. Imagini și urari de dragoste cu ”Te iubesc” pentru sarbatoarea de sambata

15:55, 22.02.2024 - Pe 24 februarie, romanii sarbatoresc iubirea. Am pregatit mai multe imagini cu urari de dragoste pentru a marca cum se cuvine aceasta zi. De Dragobete, spune ”Te iubesc” intr-un mod special.

Enola Day – Racnetul Online: Dan Puric sau Spirache, eventual Dandanache, președinte?

07:40, 16.02.2024 - Prea mult nu conteaza oricum, din moment ce online au aparut deja tot felul de ghidușenii in care se propune sa il imprumutam pe Johannis... The post Enola Day – Racnetul Online: Dan Puric sau Spirache, eventual Dandanache, președinte? appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .


Ce parere ai despre aceasta stire?