Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

„Emoțiile negative ne pot fi de ajutor”. Furia crește performanța și productivitatea, potrivit unui studiu

Publicat:

Furia crește performanța și productivitatea, potrivit unui studiu. Asociația Americana de Psihologie a derulat un experiment, la care au participat 1.000 de persoane, cu diferite stari de dispoziție și emoții. Ele au primit o sarcina, iar cele care erau furioase au avut rezultate mai bune, potrivit experților, citați de .

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Furia poate ucide. Crește riscul de atac de cord sau accident vascular cerebral

12:45, 02.05.2024 - Oamenii de știința americani avertizeaza ca furia poate avea consecințe grave asupra sanatații. Potrivit unui studiu recent, chiar și episoadele scurte de furie pot afecta funcția vaselor de sange, crescand riscul de atac de cord sau accident vascular cerebral timp de pana la 40 de minute.

Studiu: Numarul pisicilor care cad de la ferestre si se ranesc grav creste in lunile calduroase

09:51, 17.04.2024 - 13 dintre pisicile care cad de la fereastra mor din cauza ranilor, iar aproape jumatate dintre ele se aleg cu fracturi ale membrelor; Cele mai multe pisici cad de la ferestre in perioadele calduroase ale anului, fiind atrase de pasari, frunze sau diverse sunete din exteriorul locuintei; Chiar si caderile…

Cum sa-ți controlezi furia: Scrie-ti gandurile negative pe o foaie de hartie și arunc-o (studiu)

07:05, 14.04.2024 - Cand vedeti rosu in fața ochilor, nu va descarcati furia pe colegi sau pe cei dragi. Mai bine transcrieți pe hartie gandurile negative, apoi aruncati foaia la gunoi sau intr-un tocator de hartii. Este o metoda mai eficienta de calmare, recomanda cercetatorii japonezi Universitatea Nagoya.

Ciupercile shiitake, sursa de sanatate

05:30, 12.04.2024 - Ciupercile shiitake sunt extrem de populare in intreaga lume deoarece reprezinta o sursa importanta de nutrienți, de la vitamina B5 la mineralul cupru, conținand chiar și o serie de aminoacizi ca și cei conținuți de carne. Ele sunt apreciate atat pentru gustul lor savuros, cat și pentru beneficiile…

Rusia va trebui sa importe forța de munca daca nu crește productivitatea, avertizeaza Putin

16:10, 04.04.2024 - Presedintele Vladimir Putin a atenționat joi ca Rusia va fi nevoita sa creasca productivitatea muncii sau sa importe forta de munca, din pricina crizei demografice legate de imbatranirea populatiei.

Riscul de boli cardiovasculare la femei crește brusc dupa menopauza, potrivit unui nou studiu

19:35, 02.04.2024 - Sanatatea cardiaca a femeilor poate scadea brusc dupa menopauza, sugereaza un nou studiu, potrivit Yahoo Life. Motivul: incetinirea dramatica a producția de estrogen de catre ovare și pierderea efectelor protectoare ale hormonului.

Studiu: Medicamentele hormonale ar putea creste riscul de tumori cerebrale printre femei

11:35, 28.03.2024 - Milioane de femei din intreaga lume care utilizeaza anumite medicamente hormonale pentru contraceptie si pentru a gestiona afectiuni precum endometrioza pot prezenta un risc crescut de tumori cerebrale rare, de obicei benigne, sustin cercetatorii citați de The Guardian. Oamenii de stiinta au descoperit…

STUDIU: Vremea calda afecteaza sistemul imunitar și crește riscul de boli cardiovasculare

08:40, 27.03.2024 - Cercetatorii au analizat probe de sange de la 624 de persoane din Louisville, Kentucky, și au descoperit ca vremea calda a fost asociata cu niveluri crescute ale mai multor citokine, proteine ​​implicate in inflamație. Unul, TNF-alfa, este un marker important al bolilor cardiovasculare. Caldura a fost,…


Ce parere ai despre aceasta stire?