Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Emoţii şi în Armenia! Elicopterul care îl transporta pe premierul Nikol Paşinian, aterizare de urgenţă

Publicat:
Emoţii şi în Armenia! Elicopterul care îl transporta pe premierul Nikol Paşinian, aterizare de urgenţă

Premierul armean Nikol Pasinian a precizat ca elicopterul care il transporta a fost nevoit sa efectueze o aterizare de urgenta din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile. Incidentul nu a provocat victime. Anuntul lui , in nordul Armeniei, este situat intr-o vale inconjurata de munti. „Totul este bine. Din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile, elicopterul […] The post Emotii si in Armenia! Elicopterul care il transporta pe premierul Nikol Pasinian, aterizare de urgenta first appeared on Ziarul National .

Citeste articolul mai departe pe enational.ro…  

Sursa articol si foto: enational.ro


Stiri pe aceeasi tema

Elicopterul premierului armean a efectuat o aterizare de urgenta

22:05, 25.05.2024 - Premierul armean Nikol Pasinian a anuntat sambata ca elicopterul care il transporta a fost nevoit sa efectueze o aterizare de urgenta din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile. Incidentul nu a provocat victime. „Totul este bine. Din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile, elicopterul nostru…

Aterizare de urgența a elicopterului premierului armean, din cauza vremii

18:41, 25.05.2024 - Un elicopter care il transporta pe prim-ministrul armean Nikol Pashinian a efectuat o „aterizare neprogramata" din cauza vremii nefavorabile in timpul unei calatorii in comunitațile din apropierea graniței țarii cu Azerbaidjanul.

Elicopterul care il transporta pe prim-ministrul armean Nikol Pașinian a efectuat o aterizare de urgența

11:45, 25.05.2024 - Premierul armean Nikol Pasinian a anuntat sambata ca elicopterul care il transporta a fost nevoit sa efectueze o aterizare de urgenta din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile, incident care nu a provocat victime, relateaza AFP.

Un nou incident aviatic! Premierul Armeniei scapa cu viata dupa ce elicopterul in care se afla a aterizat de urgenta

11:45, 25.05.2024 - Elicopterul premierului armean Nikol Pashinyan a aterizat de urgenta pe stadionul Vanadzor din cauza conditiilor meteo nefavorabile, la 6 zile dupa ce presedintele Iranului si a pierdut viata intr un accident de elicopter survenit in urma conditiilor meteo, potrivit stiripesurse.ro.Potrivit informatiilor…

Elicopterul care il transporta pe premierul armean a efectuat o aterizare de urgenta

11:35, 25.05.2024 - Premierul armean Nikol Pasinian a anuntat sambata ca elicopterul care il transporta a fost nevoit sa efectueze o aterizare de urgenta din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile. Incidentul nu a provocat victime.

Reacția președintelui din Slovacia, dupa ce premierul țarii a fost impuscat. Robert Fico a fost dus de urgența la spital: ”Sunt șocata”

16:51, 15.05.2024 - Este alerta maxima in Slovacia! Premierul țarii a fost impușcat! Incidentul șocant s-a petrecut intr-un oraș din centrul țarii, iar Robert Fico a fost dus de urgența la spital. A reacționat și președintele Slovaciei, Zuzana Caputova, care a transmis un mesaj pentru premier.

Meciul dintre Al-Ain si Al-Hilal, amanat din cauza conditiilor meteo nefavorabile

16:35, 16.04.2024 - Meciul din prima mansa a semifinalelor Ligii Campionilor Asiei dintre Al-Ain (Emiratele Arabe Unite) si Al-Hilal (Arabia Saudita) a fost amanat din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile, a anuntat marti Confederatia Asiatica de Fotbal (AFC), scrie Reuters, potrivit Agerpres.

Alerta pe Otopeni. Un avion turcesc a aterizat de urgenta din cauza unei amenințari cu bomba

23:30, 12.04.2024 - Aterizare de urgența pe Aeroportul Otopeni, vineri seara, dupa o alerta cu bomba la bordul unei aeronave din Turcia. Citește și: Medic ATI de la Fundeni, gasit mort in spital Aeronava care circula pe ruta Varșovia-Istanbul, cu 158 de pasageri la bord, a aterizat de urgența pe Aeroportul Otopeni dupa…


Ce parere ai despre aceasta stire?