Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Emmy Awards: "Game of Thrones", un nou record, cu 32 de nominalizări / Lista nominalizărilor

Publicat:

Serialul "Game of Thrones" a doborât un record marți, la Emmy Awards, Oscarul televiziunilor americane, cu 32 de nominalizari, scrie AFP.

Celebrul serial produs de HBO, al carui ultim sezon a fost difuzat în acest an, devanseaza "The Marvelous Mrs. Maisel", seria produsa de Amazon, care are 20 de nominalizari.
Cel mai bun serial dramatic
"Better Call Saul""Bodyguard""Game of Thrones""Killing Eve""Ozark""Pose""Succession""This Is Us"Cea mai buna comedie
"Barry""Fleabag""The…

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Michael Douglas a descoperit intr-un episod recent al emisiunii de la PBS "Finding Your Roots" ca este 'varul' actritei Scarlett Johansson

10:40, 07.04.2024 - Michael Douglas a descoperit intr-un episod recent al emisiunii de la PBS "Finding Your Roots" ca este "varul" actritei Scarlett Johansson, potrivit CNN, citat de news.ro."Glumesti?" a raspuns Douglas cand gazda Henry Louis Gates Jr.

Melodiile care vor fi retrase de pe TikTok. Dispar inclusiv piese de Taylor Swift sau Harry Styles

10:55, 31.01.2024 - Acordul dintre Universal Music Group si TikTok va expira in urmatoarele 24 de ore, dupa ce companiile nu au reusit sa ajunga la un acord in privinta unor aspecte precum compensatiile acordate artistilor si inteligenta artificiala, ceea ce inseamna ca unele dintre cele mai populare melodii din lume,…


Ce parere ai despre aceasta stire?