Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Emmanuel Macron împlinește 46 de ani. Ce spune despre iubirea vieții sale: „Rău, e normal. Nu ești neapărat confortabil“

Publicat:

implinește astazi 46 de ani. Soția sa, Brigitte, este cu 25 de ani mai in varsta decat el. In ciuda acestui aspect, cei doi formeaza un cuplu special. Povestea lor de dragoste a inceput cand șeful statului francez era adolescent, iar actuala prima-doamna era profesoara sa.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cosmin Natanticu și Eliza iși doresc sa devina parinti dar se tem. Ce discuții au avut cei doi pe marginea acestui subiect. „Sa nu se intample”

14:06, 29.04.2024 - Cosmin Natanticu și Eliza s-au casatorit in 2010 și formeaza unul dintre cele mai solide cupluri. Cei doi nu au devenit parinti, iar actorul a explicat de ce nu s-a intamplat asta pana acum, precizand ca daca ar deveni tata, și-ar dori sa aiba un baiat.„Din pacate, in ziua de azi, am foarte multe exemple…

Macron denunta "informatiile false" conform carora sotia sa, Brigitte, ar fi o femeie transgender

06:50, 09.03.2024 - Presedintele francez Emmanuel Macron a denuntat vineri "informatiile false si scenariile inventate", invocand zvonurile de pe retelele de socializare conform carora sotia sa ar fi o femeie transgender, transmite AFP.

Macron denunța zvonurile de pe internet ca soția lui ar fi transgender

20:16, 08.03.2024 - Presedintele francez Emmanuel Macron a denuntat, vineri, „informatiile false si scenariile inventate”, invocand zvonurile de pe rețelele sociale conform carora sotia sa ar fi o femeie transgender, transmite AFP, potrivit Agerpres.

Presedintele Macron denunta „informatiile false” conform carora sotia sa ar fi o femeie transgender

19:15, 08.03.2024 - Presedintele francez Emmanuel Macron a denuntat vineri „informatiile false si scenariile inventate", invocand zvonurile de pe retelele de socializare conform carora sotia sa ar fi o femeie transgender, transmite AFP, citata de Agerpres.

Macron denunta informatiile ca sotia sa ar fi transgender

18:51, 08.03.2024 - Presedintele francez Emmanuel Macron a denuntat vineri „informatiile false si scenariile inventate”, invocand zvonurile de pe retelele de socializare conform carora sotia sa ar fi o femeie transgender, transmite AFP. „Cel mai rau lucru este informatia falsa si scenariile create, cu oameni care ajung…

Fiica Oanei Roman, Isabela, iși sarbatorește ziua de naștere. Ce mesaj emoționant i-a transmis vedeta: „Iubirea vieții mele...” / FOTO

12:20, 21.02.2024 - Este zi de sarbatoare in familia Oanei Roman și asta pentru ca fiica ei, Isabela, iși celebreaza ziua de naștere. Cu ocazia acestei zile extrem de speciale, vedeta i-a transmis un mesaj emoționant fiicei sale. Iata ce a postat aceasta pe rețelele de socializare!

Mireasa sezonul 9, 15 februarie 2024. Valentin a primit un mesaj de la fosta iubita, despre care spunea ca e ”iubirea vieții lui”

17:05, 15.02.2024 - Valentin a primit un bilețel de la fosta iubita, cea despre care spunea ca o ”iubește” in clipul de prezentare.  ”La mulți ani, viața mea. Sa fii fericiti”, i-a scris fosta partenera.

Pastila pentru suflet - ediția din 10 februarie 2024 / Pilda zilei - Iubirea trebuie marturisita

09:50, 10.02.2024 - Pilda zilei - Iubirea trebuie marturisitaEl era un barbat robust, cu o voce puternica și cam dur. Ea era o femeie dulce și delicata. S-au casatorit. Ea ingrijea de casa și de educația copiilor. Copiii au crescut, s-au casatorit, au plecat. Atunci femeia iși pierdu zambetul și deveni din ce in ce mai…


Ce parere ai despre aceasta stire?