Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Emma Watson, incident pe platourile de filmare

Publicat:

Actrita britanica  este cunoscuta pentru rolurile din franciza cinematografica "". In pelicula "Noah", vedeta in varsta de 23 de ani interpreteaza personajul Ila, fiica adoptiva a lui Noe.  

In timp ce filma o scena pasionala alaturi de , actrita s-a ales cu buza sparta. Nici partenerul ei nu a fost mai norocos deoarece s-a la nas si la gura.

Actorii filmau o scena in care alergau unul in intampinarea celuilalt, dar din pacate lucrurile au luat o alta intorsatura.

„Am avut aceasta prima scena, care trebuia sa se sfarseasca…

Citeste articolul mai departe pe one.ro…  

Sursa articol: one.ro


Stiri pe aceeasi tema

Novak Djokovici s-a prabușit, lovit in cap cu o sticla. Scena șocanța la turneul de la Roma - VIDEO

00:06, 11.05.2024 - In timp ce sarbul semna autografe, pe culoarul dintre tribune, sarbul a fost lovit in cap de o sticla și s-a prabușit, ținandu-se cu mainile de cap. Imediat dupa incident, forțele de ordine și cei din echipa sa l-au escortat la vestiare. Intr-una dintre filmari se observa ca a fost vorba de un simplu…

Andreea Balan, incident pe scena! Cantareața a cazut in timp ce canta și dansa / VIDEO

18:45, 07.05.2024 - Moment neașteptat la unul dintre concertele susținute de Andreea Balan. In urma cu o zi, artista a facut show, ca de fiecare data, doar ca, la un moment dat, a cazut in timp ce canta și dansa. In ciuda acestui incident, cantareața s-a ridicat rapid și a continuat sa faca spectacol.

Știrile Antena Stars. Momente intense pentru Laura Cosoi. Șocant ce s-a intamplat pe platourile de filmare, in timp ce vorbea despre mama ei: „Cu noi...” / VIDEO

15:56, 01.05.2024 - Laura Cosoi a trait momente intense in timpul filmarilor pentru emisiunea Vacanța de Vedeta. Prezentatoarea TV a fost emoționata profund. Iata ce s-a intamplat pe platourile de filmare, in timp ce vorbea despre mama ei.

Seria In spatele Camerei 609, episodul 15, sezonul 2. Emanuel Cirstea, interviu exclusiv pe platourile de filmare

23:05, 26.04.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lasa-ma, imi place! Camera 609. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale In spatele Camerei 609 in AntenaPLAY!

Legatura neștiuta dintre Liviu Varciu și Andreea Perju. Cei doi sunt colegi pe platourile de filmare in prezent

15:46, 26.04.2024 - Liviu Varciu și Andreea Perju sunt colegi de platou, insa intre ei exista o legatura neștiuta. Se pare ca actrița il cunoaște pe artist de foarte mulți ani, chiar din „frageda sa adolescența”.

Copil de 5 ani, de la gradinița direct la Urgențe, dupa ce a cazut de pe un scaun și s-a lovit la cap. Micuțul a fost impins de un coleg, in timp ce se jucau

11:05, 03.04.2024 - In urma acestui incident, baiatul a cazut de pe scaun și s-a lovit la cap, relateaza  monitorulbt.ro.Imediat dupa incident, educatoarea a dus copilul la cabinetul medical, unde a fost pansat, și a anunțat parinții.Mama baiatului a sunat la 112 si a cerut ajutorul cadrelor medicale de la Serviciul Judetean…

Incident revoltator intr-o școala din Timișoara! Un elev de 6 ani a fost lovit de catre un cadru didactic

15:21, 13.03.2024 - Incident revoltator intr-o școala din Timișoara! Un elev de 6 ani a fost lovit de catre un cadru didactic. La data de 24.01.2024, polițiștii timișoreni au fost sesizați cu privire la faptul ca la o unitate școlara din Timișoara, un minor de 6 ani ar fi fost lovit de catre un cadru didactic.

Incident grav in timpul unui flagrant, la Covasna. Un traficant drogat a lovit intentionat cu masina un politist

13:55, 07.03.2024 - Un polițist a fost lovit cu mașina de traficanții de droguri. S-a intamplat la Covasna dupa ce ofițerii antidrog incercau sa ii prinda pe dealeri in timp vindeau stupefiantele. Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism – Biroul Teritorial Covasna au…


Ce parere ai despre aceasta stire?