Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Emilian Popovici (epidemiolog): „Vaccinul AstraZeneca nu trebuie pus la colț. Nu s-a stabilit nicio reacție de cauzalitate între vaccin și multi-tromboze”

Publicat:

: „Un scenariu din acesta poate fi destul de real, daca avem vaccinul, daca avem centre de vaccinare și disponibilitatea oamenilor de a se vaccina. Sper ca aceasta proiecție prezentata de colonelul Valeriu Gheorghița sa fie fezabila.”}n plus, vicepreședintele Societații Romane de Epidemiologie susține ca nu poate fi stabilita o legatura de cauzalitate intre imunizarea cu vaccinul de la AstraZeneca și dezvoltarea de multi-tromboze (formarea de cheaguri de sange).: „Vaccinul de la Johnson&Johnson, ca și celelalte disponibile, are o eficiența foarte buna. Are avantajul…

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Atenție la dozele de ibuprofen!

08:05, 17.04.2024 - Agenția Europeana a Medicamentului avertizeaza asurpa riscurilor legate de utilizarea ibuprofenului in doze mari. Cu 2.400 mg pe zi, dublu fața de recomandari, crește riscul cardiac, ceea ce poate duce la infarct miocardic și accidente vasculare cerebrale (AVC). Disponibil cu sau fara rețeta, ibuprofenul…

Vești bune pentru pacienți! Ce medicamente noi ar putea aparea pe piața UE / EMA a dat unda verde

06:10, 24.03.2024 - Agentia Europeana a Medicamentului (EMA) a recomandat in luna martie autorizarea a 12 noi medicamente pentru punere pe piata Uniunii Europene, potrivit datelor publicate vineri de institutie. Este cel mai mare numar de opinii pozitive emise de expertii agentiei intr-o singura sedinta, din iulie 2023.…

EMA face istorie: 12 medicamente noi aprobate intr-o singura ședința!

09:41, 23.03.2024 - Agentia Europeana a Medicamentului (EMA) a recomandat in luna martie autorizarea a 12 noi medicamente pentru punere pe piata Uniunii Europene, potrivit datelor publicate vineri de institutie. Este cel mai mare numar de opinii pozitive emise de expertii agentiei intr-o singura sedinta, din iulie 2023.…

Orașul oamenilor parasiți – peste 110.000 de pacienți uitați de autoritați așteapta sa le fie salvata viața

16:46, 04.03.2024 - Peste 110.000 de oameni, mai mult decat echivalentul populației orașului Buzau, majoritatea cu boli grave, așteapta de mai bine de un an sa primeasca medicamentul de care au nevoie. Datele arata ca timpul de așteptare este de peste 900 de zile. Acești oameni sunt vazuți doar ca niște statistici, deși…

Dr. Emilian Popovici, epidemiolog: „Antibiorezistența este o amenințare tot mai mare, pe langa bolile infecțioase“

22:05, 24.02.2024 - Vicepreședintele Societații Romane de Epidemiologie, dr. Emilian Popovici, susține ca pe langa bolile infecțioase, sistemele de sanatate se confrunta și cu „amenințarea tot mai mare a antibiorezistenței”.

Halucinant! Medicamentele pentru raceala provoaca atacuri cerebrale

18:56, 14.02.2024 - Dupa interdicția la antibiotice, Uniunea Europeana ne avertizeaza acum ca și banalele medicamente pentru raceala, care conțin pseudoefedrina, sunt extrem de periculoase. Astfel, potrivit unei alerte emise de Agenția Europeana a Medicamentului, acestea pot provoca sindromul de encefalopatie reversibila…

Ce substanțe periculoase conțin unele medicamentele pentru raceala și gripa?

18:25, 10.02.2024 - „Principala substanța care se gasește in medicamentele de . PSEUDOEFEDRINA, vine cu atenționari importante! Nu doar ca este periculoasa la pacienții cu boli de inima și rinichi, dar acum vine și cu vești mai grave: afectari cerebrale reversibile e drept, dar serioase”, a atras atenția medicul Sandra…

Alerta medicala! Substanțe periculoase in medicamentele pentru raceala și gripa. Ce simptome periculoase pot aparea

11:55, 10.02.2024 - Sandra Alexiu, presedintele Asociatiei Medicilor de Familie Bucuresti-Ilfov, trage un semnal de alarma cu privire la o atenționare Agenției Europene a Medicamentului: unele medicamente pentru raceala conțin pseudoefedrina, o substanța periculoasa pentru pacienți.„Principala substanța care se gasește…


Ce parere ai despre aceasta stire?