Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Emil Boc: 'Drum lin către îngeri, Remus Câmpeanu. Mulţumim pentru tot ceea ce aţi făcut pentru sportul clujean'

Publicat:

Primarul municipiului Cluj-Napoca, , a transmis un mesaj de condoleante familiei lui , simbol al clubului , care a murit, sambata, la 82 de ani, potrivit agerpres.ro.

"Drum lin catre ingeri, . Am aflat cu profunda tristete despre trecerea la cele vesnice a fostului jucator de legenda al FC , domnul . (...) a fost un reper moral, un om a carui conduita trebuie sa reprezinte un exemplu pentru orice tanar sportiv! Multumim, domnule , pentru tot ceea ce ati facut pentru sportul

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Politist local din Cluj-Napoca, apreciat pentru ca a ajutat o rata si cativa boboci sa ajunga inapoi in lac- Imaginile publicate de primarul Emil Boc, virale

20:45, 03.05.2024 - Imagini cu un politist local care ajuta o rata si cativa boboci sa ajunga inapoi in lac au fost publicate de catre primarul din Cluj-Napoca, Emil Boc, agentul fiind apreciat de catre cei pe langa care trece, potrivit news.ro”Ratustele au ajuns din nou in apa.

Emil Boc la ZIUA LIVE: „Sta in puterea noastra sa facem din Clujul nostru drag un loc din care sa nu vrem sa plecam"

13:25, 26.03.2024 - Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, subliniaza ca politica de coeziune este acel „lipici" care ține azi unita Uniunea Europeana. La Cluj au ajuns peste 420 milioane euro prin proiecte europene implementate. Alte peste 4 miliarde de euro vor veni prin proiecte aflate in implementare.

Probleme pentru Emil Boc: Clubul de fotbal Petrolul Ploiești anunța ca il va acționa in judecata pe primarul Clujului

18:45, 10.03.2024 - Clubul Petrolul Ploiesti a anuntat ca il da in judecata pe primarul orasului Cluj-Napoca, Emil Boc, dupa ce acesta a acuzat echipa prahoveana de blat in ultima etapa a sezonului regulat al Superligii. “Clubul Petrolul Ploiesti este realmente consternat in urma afirmatiilor iresponsabile lansate in…

Petrolul Ploiesti il da in judecata pe Emil Boc. Primarul a acuzat echipa prahoveana de blat și a numit-o „rușinea fotbalului romanesc”

18:01, 10.03.2024 - Clubul Petrolul Ploiesti a anuntat ca il da in judecata pe primarul orasului Cluj-Napoca, Emil Boc, dupa ce acesta a acuzat echipa prahoveana de blat in ultima etapa a sezonului regulat al Superligii.

Emil Boc, dat in judecata de o echipa din Superliga!

16:00, 10.03.2024 - Primarul Clujului, Emil Boc, a acuzat clubul Petrolul Ploiești ca ar fi jucat intenționat slab intr-un meci crucial pentru accederea in playoff. Clubul de fotbal Petrolul Ploiești a anunțat ca intenționeaza sa-l dea in judecata pe Emil Boc, primarul municipiului Cluj-Napoca, in urma acuzațiilor grave…

Emil Boc, dupa ce a fost luat peste picior de Traian Basescu: „Vom vorbi in privat, la o cafea”

16:35, 06.03.2024 - Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a reacționat miercuri la declarațiile facute de Traian Basescu marți seara la Jurnalul de Seara de la Digi24. Deși a fost ironizat de acesta, Boc spune ca il va respecta mereu pe fostul președinte și ca va discuta cu el despre aceste comentarii „la o cafea”.

Boc, la ședința PEE: ''Primarii din Europa au demonstrat ca pot tine extremismul deoparte''

13:20, 06.03.2024 - Primarul din Cluj-Napoca, Emil Boc, a declarat miercuri, in cadrul conferintei organizate dupa sedinta Grupului PPE din Parlamentul European, ca primarii din Europa au demonstrat ca pot tine extremismul deoparte.

Boc, despre comasarea alegerilor: Nu am inventat covrigul și nici apa calda. A nu avea incredere in oameni e o ofensa

14:10, 08.02.2024 - Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a declarat, marți, ca practica comasarii alegerilor este „o decizie de oportunitate”, dar care este in concordanța cu cea europeana, respecta legea și a mai fost folosita și in Romania.


Ce parere ai despre aceasta stire?