Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Emil Boc, despre cele 8 cazuri de COVID-19 din cadrul primăriei din Cluj-Napoca

Publicat:

din Cluj-Napoca nu a fost blocata dupa ce 8 angajați au fost infectați cu noul coronavirus. spune la FM ca toate spațiile au fost dezinfectate, iar contacții direcți ai angajaților in cauza au fost izolați la domiciliu.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Demolarea garajelor inestetice din spatele blocurilor continua la Cluj-Napoca

12:30, 14.05.2024 - Primarul Emil Boc a declarat, la ZIUA LIVE, ca au fost puține cazurile in care municipalitatea a fost acționata in instanța de clujeni nemulțumiți ca li se vor demola garajele, iar acelea au fost, toate, caștigate de primarie.

Boc: La Cluj orice discuție incepe cu educația. Acum aproape orice cartier al Clujului are școli ca cele din centru

12:51, 07.05.2024 - Primarul Emil Boc spune ca educația este cel mai bun antidot pentru problemele cu care se confrunta societațile și ca la Cluj-Napoca aceasta a fost pusa pe primul loc, investindu-se zeci de milioane de euro doar in infrastructura școlara.

In Moldova au fost inregistrate zeci de cazuri de Covid-19

16:05, 30.04.2024 - In Republica Moldova in ultima saptamina au fost inregistrate 44 de cazuri de COVID-19 și noua cazuri de gripa, noteaza Noi.md. Potrivit Agenției Naționale pentru Sanatate Publica /ANSP/, in perioada 22 – 28 aprilie au fost inregistrate 44 de cazuri de COVID-19 (inclusiv 21 in regiunea transnistreana),…

Bolojan poate scoate la tabla politicienii din Cluj

08:00, 04.04.2024 - Oradea anunța ca va realiza al doilea pasaj de pe Calea Aradului. Clujul nu se poate lauda cu niciun pasaj, deși multe zone ar avea nevoie stringenta de așa o investiție, potrivit stiridecluj.ro. ”Cel de-al doilea pasaj ce se va construi din toamna acestui an va asigura fluența circulației in zona girației…

Boc extinde deja traseul trenului metropolitan al Clujului care exista numai pe hartie. Legam tot județul de Cluj-Napoca?

21:25, 26.03.2024 - Primarul Emil Boc a anunțat ca vrea sa extinda traseul trenului metropolitan spre Huedin, Gherla, Dej și Campia Turzii, cu toate ca nici macar ce a promis pana acum nu a facut.Trenul metropolitan al Clujului in faza promisa inițial ar fi trebuit sa circule din Cluj-Napoca pana la Jucu și inapoi, dar…

FEMEI CARE NE INSPIRA: Brigitte Jianu, prima femeie subofițer operativ principal din ISU Bistrița

09:05, 12.03.2024 - La sfarșitul zilei de munca are mereu zambetul pe chip, cu gandul ca a mai salvat pe cineva. Este prima femeie subofițer operativ principal in cadrul ISU Bistrița, performanța pentru care a facut sacrificii și a muncit mult. In curand va finaliza un masterat in Investigatia Criminalistica si in Medicina…

DECLARAȚIE Primarul Emil Boc se opune migrației aleșilor locali

12:05, 07.03.2024 - Migrația politica ar trebui eliminata prin lege, a declarat primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, miercuri, intr-o intervenție la Digi24. The post DECLARAȚIE Primarul Emil Boc se opune migrației aleșilor locali first appeared on Informatia Zilei .

Care sunt simptomele variantei actuale de COVID-19. 13 romani au murit in ultima saptamana

12:20, 29.02.2024 - Saptamana trecuta au fost inregistrate aproape o mie de cazuri de Covid-19 in țara noastra, potrivit INSP, iar 43,3% din cazuri au fost raportate in Bucuresti si in judetele Cluj, Constanta, Prahova si Brasov.


Ce parere ai despre aceasta stire?