Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Elton John este încrezător în șansele lui Mark Ronson: Pariez pe casa mea că vei câştiga Oscarul pentru piesa "Shallow"

Publicat:

este increzator in sansele piesei "Shallow", compusa de si pentru filmul "A ", de a castiga un premiu al de Film incat este dispus sa isi dea casa daca nu primesc o statueta la ceremonia din 24 februarie, scrie billboard.com, scrie news.ro.

In cea mai recenta emisiune de la radio Beats 1 "", a vorbit despre colaborarea lui Ronson cu Gaga pentru filmul "A " si a spus cat este de sigur ca vor castiga un premiu.

"Pariez pe casa mea ca vei castiga un Oscar", i-a spus lui Ronson prin intermediul…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Inovație aradeana in educație pe harta Europei: „The Spirit of Europe – Origins” caștiga prestigiosul Premiu SALTO

09:55, 23.04.2024 - Inovația și impactul social in educație sunt recunoscute la nivel european prin Premiile SALTO, care evidențiaza anual excelența in domeniul invațarii formale și non-formale. Proiectul... The post Inovație aradeana in educație pe harta Europei: „The Spirit of Europe – Origins” caștiga prestigiosul Premiu…

Bucura-te de „Easter Joyride”, la Iulius Mall Cluj! Poti castiga sesiuni de shopping sau chiar marele premiu: un scuter full electric!

14:10, 19.04.2024 - Ai luat vopsea colorata? Dar oua de ciocolata? Sigur nu ai uitat de decorațiunile festive? Stii ca trebuie sa porți ceva nou de Paște? Anul acesta, Iulius Mall Cluj te ajuta ca, de sarbatorile pascale, sa ajungi mai repede dintr-un loc in altul și sa fii prezent la timp pentru masa in familie.

Ion Țiriac vorbește despre șansele Simonei Halep de a mai caștiga un Grand Slam

17:10, 06.04.2024 - ​Dupa ce TAS i-a dat caștig de cauza și i-a redus considerabil suspendarea (de la 4 ani la 9 luni), Simona Halep a revenit pe terenul de tenis și a jucat in runda inaugurala a turneului de la Miami, unde a fost eliminata de Paula Badosa.

Cand trebuie sa alegi – nu alege! Ia un credit de la Moldindconbank și caștiga un premiu

11:10, 05.04.2024 - Uneori, in viața ai de ales intre ceva ce iți aduce placere sau ce este necesar, ceva ce te inspira sau te depașește. Acum, cand trebuie de ales – nu mai alege, pentru ca la Moldindconbank ai soluția pentru orice necesitate – creditul de consum, fara gaj.

Nica crede ca Robu și-a redus șansele de a caștiga din nou Primaria Timișoara. „Eu nu l-am tradat"

14:40, 27.03.2024 - Alin Nica, demis in urma cu o zi de conducerea PNL de la șefia filialei timișene, susține ca nu regreta nominalizarea pentru funcția de primar a lui Nicolae Robu, care acum i-a intors spatele. Potrivit lui Nica, printre uneltitori se afla și deputatul Marilen Pirtea.

Marcel Bolos, despre decizia in cazul Rosia Montana: Avocatii mi-au spus ca sansele noastre sunt minime si ca ar fi o minune daca am castiga. Iata ca minunea s-a intamplat si tara a scapat de un mare necaz / Speculatiile, o forma de rautate

17:00, 09.03.2024 - Ministrul Finantelor a declarat ca suma maxima de 6,7 miliarde de dolari vehiculata inainte de decizia in cazul Rosia Montana era o certitudine si stiau cu totii de existenta acestei sume maxime. ”Am socotit si care ar fi varianta de cheltuiala minima, pe care sa o avem si aici din discutiile cu colegii…

Gabriel Boriga, increzator in șansele de reușita pe „Eugen Popescu”! „Sunt dedicat total sa aducem Chindia in play-off”

21:40, 19.02.2024 - Devenit saptamana trecuta președintele Chindiei Targoviște, Gabriel Boriga va intrerupe pentru cel puțin patru luni mandatul de city-manager al municipiului. Bun manager sportiv și cunoscator al sportului targoviștean, noul președinte a transmis ca se va „dedica, cu absolut toate forțele, taria, inima…

Artiști celebri au purtat cele mai extravagante ținute la Grammy Awards. Taylor Swift a primit cel de-al patrulea premiu “Albumul anului”

14:06, 05.02.2024 - Premiile Grammy, care ii recompenseaza pe artiștii din industria muzicala, au oferit și in anul 2024 prilejul etalarii unor ținute complet extravagante. Se știe ca, de exemplu, la ediția Grammy din anul 2011, Lady Gaga a sosit intr-un ou, iar la ediția din anul 2023, Harry Styles a purtat o salopeta…


Ce parere ai despre aceasta stire?