Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Elon Musk a luat o decizie radicală: concediază masiv de la Tesla

Publicat:
Elon Musk a luat o decizie radicală: concediază masiv de la Tesla

Tesla va concedia mai mult de 10% din forta sa de munca globala, potrivit unui memoriu trimis angajatilor de CEO-ul , pentru reducerea costurilor si cresterea productivitatii, potrivit unui memo trimis angajatilor de directorul general , transmite CNBC, informeaza News.ro.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol si foto: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tesla renunța la a face mașini ieftine: decizia care a dus la aceasta schimbare radicala

07:45, 06.04.2024 - Tesla a anulat mașina ieftina promisa de mult timp, pe care investitorii se bazau pentru a impulsiona creșterea ca producator auto de masa, potrivit a trei surse cu cunoștințe despre acest subiect și a mesajelor companiei, consultate de Reuters, scrie Mediafax.

Cancerul l-a impins pe Mircea Sandu sa ia o decizie radicala! A vandut tot ce avea la Nisa!

11:45, 03.04.2024 - Ajuns la varsta de 71 de ani, Mircea Sandu se lupta pentru a treia oara cu cancerul. Anul acesta, fostul șef al FRF a decis sa vanda vila impunatoare pe care o deținea la Nisa, acolo unde locuiește de ani buni. CITEȘTE AICI CESUMA A INCASAT MIRCEA SANDU PE VILA ȘI CE A FACUT CU BANII!…

Decizie radicala pentru „Tesla de Cluj”. „Daca ziceam ca e produsa in Elveția, clienții ar fi sarit s-o cumpere cu 450.000 de euro”

06:35, 28.03.2024 - Echipa proiectului a luat o decizie importanta: va regandi „Tesla de Cluj” intr-o varianta mult mai ieftina. „Probabil ca daca ziceam ca mașina este produsa in Elveția, clienții ar fi sarit sa o cumpere cu 450.000 de euro”, susține Florin Dehelean, unul dintre investitori

Condusa de Elon Musk, Silicon Valley vireaza spre spre dreapta radicala

15:50, 11.03.2024 - De la tumultuoasa preluare a Twitter, Elon Musk a facut o virare spre dreapta din punct de vedere politic, sfidand ortodoxia conform careia Silicon Valley este o citadela a liberalilor bine instariți și recunoscatori democraților, scrie AFP.

Jeff Bezos il devanseaza pe Elon Musk și redevine cel mai bogat om din lume. Cine se afla pe locul 3

12:50, 05.03.2024 -  Potrivit clasamentului, actualizat la 4 martie, averea lui Jeff Bezos se ridica la 200 de miliarde de dolari, depasind-o pe cea a lui Elon Musk, evaluara la 198 de miliarde de dolari.Averea CEO-ului LVMH, Bernard Arnault, este estimata la 197 de miliarde de dolari.Jeff Bezos, care nu mai conduce din…

Ciolacu a luat o decizie radicala: eliminam acel 10% pentru concediile medicale (Surse)

11:40, 08.02.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, in ședința de Guvern, ca va fi eliminata impozitarea cu 10% a concediilor medicale pentru pacienții cu boli cronice și femeile gravide.Conform surselor din interiorul Guvernului, premierul a spus ca aceasta masura va fi eliminata, dar in schimb a cerut controale…

WSJ: Elon Musk folosește droguri ilegale și incurajeaza conducerea Tesla și SpaceX sa faca acest lucru

06:50, 05.02.2024 - Faimosul miliardar american Elon Musk folosește in mod activ droguri și ii incurajeaza pe managerii de top ai companiilor sale Tesla și SpaceX sa faca acest lucru, arata un articol de investigație al The Wall Street Journal.

Elon Musk pierde compensațiile financiare de peste 55 miliarde de dolari de la Tesla, a decis un judecator

10:00, 31.01.2024 - Elon Musk nu este indreptatit la pachetul de compensatii masiv acordat de Consiliul de Administratie al Tesla, a carui potentiala valoare depaseste 55 miliarde de dolari, a decis marți instanța.


Ce parere ai despre aceasta stire?