Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Elena Hueanu, în depresie după ce a născut! Află prin ce momente grele a trecut proaspăta mămică!

Publicat:

Fotomodelul a marturisit ca nu a avut o perioada prea fericita dupa ce a devenit mamica.

Intr-un interviu la emisiunea "", de la Antena 1, fotomodelul a povestit despre drama prin care a trecut dupa ce a devenit mamica.

Recent, ea a adus pe lume o fetita pe nume Elena, fruct al relatiei cu fotbalistul .

a marturisit ca a facut depresie postnatala.

"Ma culcam plangand, mi-era teama de fetita. Faptul ca m-am trezit cu un copil mic nu a fost usor, nu a fost nici mama langa mine", a explicat ea.

Fotomodelul

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Acces Direct. Momente cumplite pentru familia Raisei, fetița de doi ani din Dolj. Va fi inmormantata maine, de Ziua Copilului. Cine a lipsit de la priveghi

17:40, 31.05.2024 - Momente cumplite pentru familia Raisei, fetița de doi ani din Dolj. Parinții se pregatesc sa o in inmormanteze maine, de Ziua Copilului. Mama ei spune ca nu mai are liniște de cand a aflat ca verișorul și-a recunoscut fapta.

Acces Direct. Parinții Raisei, fetița de doi ani gasita moarta langa casa, noi declarații. Ultimele momente dinainte ca micuța din Dolj sa dispara: „Ne-au povestit...”

18:00, 29.05.2024 - Familia Raisei nu iși poate reveni din șoc de cand au aflat ca fiica lor a fost gasita moarta. Parinții ei vor sa se faca dreptate, indiferent despre cine se va dovedit ca este vinovat. Cei doi nu cred ca verișorul copilei ar fi acționat singur și sunt convinși ca exista și altcineva implicat.

Madalin Ionescu se intoarce la ”Antene”! In urma cu 15 ani a fost concediat de respectivul trust de televiziune

10:45, 09.05.2024 - Madalin Ionescu se intoarce la ”Antene”, de unde a fost concediat in urma cu 15 ani deși avea audiențe bune. Relația sa cu cea care i-a devenit soție, Cristina Șișcanu, pe atunci reporter in emisiunea sa, nu a fost privita bine de șefii sai. In spațiul public se știa ca prezentatorul era casatorit cu…

Acces Direct. Parinții intorși din strainatate, șantajați de bunici? Denisa nu-și mai poate lua fetița de la familia ei: „Relația noastra...” / VIDEO

18:50, 01.05.2024 - Parinții intorși din strainatate sunt șantajați de bunici? Denisa este intr-o situația disperata și nu știe ce sa mai faca, deoarece nu-și mai poate lua fetița de la familia ei. Iata ce a marturisit femeia despre situația șocanta in care se afla!

Mihaela Calin, prezentatoarea Observatorului, despre viața de mamica! Care au fost cele mai grele momente pentru jurnalista / VIDEO

22:50, 24.04.2024 - Mihaela Calin, prezentatoarea Observatorului de la Antena 1, vorbește despre viața de mamica. Care au fost cele mai grele momente pentru jurnalista, dar am aflat și regula pe care ea și soțul ei și-au impus-o.

Fiul Mirelei Vaida a fost operat de urgența la ambii ochi! Prezentatoarea de la Acces Direct a trecut prin momente grele: „Cumplit, traumatizant pentru mine” / FOTO

11:50, 21.04.2024 - Fiul Mirelei Vaida a fost operat de urgența la ambii ochi! Prezentatoarea de la Acces Direct a trecut prin momente grele, iar recent a vorbit despre intreaga procedura. Iata ce postare trista a facut vedeta prin intermediul rețelelor de socializare!

Andreea Catrina, fosta concurenta Mireasa, sezonul 5, a devenit mamica. Ce nume a ales pentru micuța ei / FOTO

09:51, 25.03.2024 - Bucurie mare in familia Andreei Catrina de la Mireasa, sezonul 5. Fosta concurenta a devenit mamica de fetița. Recent, aceasta a facut publice primele imagini cu micuța ei. Cum a numit-o pe fetița.

Chef Orlando Zaharia, juratul Chefi la cuțite, despre cele mai grele momente din cariera: „Stateam așa mult la munca”

13:50, 14.03.2024 - Au mai ramas patru zile pana la premiera noului sezon Chefi la cuțite, care va aduce, de pe 18 martie, la Antena 1, o sarbatoare a gusturilor pe ringul culinar unde cei patru jurați se vor infrunta in luptele pentru amulete. Chef Orlando Zaharia, Chef Richard Abou Zaki, Chef Alexandru Sautner și Chef…


Ce parere ai despre aceasta stire?