Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Egipt: Preşedintele Morsi, transferat la Ministerul Apărării

Publicat:

Presedintele egiptean Mohamed Morsi, inlaturat de la putere de armata, a fost transferat singur la Ministerul Apararii, a anuntat joi dimineata un inalt responsabil al Fratilor Musulmani pentru AFP.



'Morsi a fost separat de echipa sa si dus la Ministrul Apararii', a declarat Gehad al-Haddad, responsabil in cadrul confreriei.

El indicase anterior ca Morsi si toata echipa prezidentiala se aflau 'in resedinta supravegheata la clubul Garzii republicane a presedintiei', adaugand ca tatal sau, considerat a fi mana dreapta a lui Morsi, este si el retinut.

Miercuri…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Zece morti dupa ce un microbuz a cazut de pe un feribot in Nil, in Egipt

22:50, 21.05.2024 - Cel putin zece persoane au murit dupa ce un microbuz a cazut, marți, de pe un feribot in Nil, la nord de capitala Egiptului, Cairo. Vinovat de tragedie este șoferul autoturismului, care a uitat sa traga frana de mana, informeaza News.ro. ”Bilantul este de zece morti si ar putea creste”, a declarat un…

A. Tilvar: Prin prezența militara semnificativa in Romania, SUA consolideaza securitatea regiunii

11:30, 02.05.2024 - Ministrul apararii naționale, Angel Tilvar, a participat marți, 30 aprilie, alaturi de ambasadorul SUA in Romania, Kathleen Kavalec, la ceremonia de schimbare a comenzii Facilitații navale de sprijin (Navy Support Facility - NSF) de la Deveselu.

Actiune impotriva pescuitului ilegal pe Dunare: Politia Transporturilor Navale intervine intr-o operatiune in zona Harsova - Ghinaresti (FOTO)

17:05, 13.04.2024 - Politistii din cadrul Serviciului Siguranta Transporturi Postul de Politie Transporturi Navale Harsova au desfasurat o actiune hotarata in baza Planului de Masuri Siguranta si Securitatea pe apa 2024.Aceasta operatiune cruciala s a desfasurat pe fluviul Dunarea, intre orasul Harsova si satul Ghinaresti,…

Nicolae Ceaușescu, "DECLASIFICAT" de 1 Aprilie. Postarea virala a CNSAS despre fostul lider comunist - DOCUMENTE

13:00, 01.04.2024 - Documentul postat pe pagina CNSAS prezinta dosarul personal al lui Nicolae Ceaușescu, avand numele conspirativ de Popescu Virgil(iu?). Acesta se angajeaza sa "aduca la cunoștința organelor de contra informație, informații despre fapte și stari de fapte care ar pune in pericol Securitatea RPR (Republicii…

Emmanuel Macron: securitatea Europei este "in joc"

01:10, 15.03.2024 - Președintele francez Emmanuel Macron a declarat joi ca securitatea Europei este "in joc" in Ucraina, avertizand ca o victorie a Rusiei impotriva Kievului "ar reduce credibilitatea Europei la zero".

Biden intervine pentru un armistițiu in Gaza

22:10, 29.02.2024 - Presedintele SUA Joe Biden a discutat joi cu emirul Qatarului si cu presedintele Egiptului despre un acord pentru o incetare a focului „imediata si de durata” de cel putin sase saptamani in Fasia Gaza, in schimbul eliberarii ostaticilor, a anuntat Casa Alba intr-un comunicat, relateaza AFP. In convorbiri…

Biserica Ortodoxa rusa din Suedia, lasata fara subvenții: „Este folosita de Moscova pentru activitati care ameninta securitatea țarii”

19:16, 29.02.2024 - Agentia suedeza care acorda ajutor cultelor a anuntat joi ca taie subventiile pentru Biserica Ortodoxa rusa, suspectata ca serveste drept legatura pentru serviciile de informatii ale Rusiei, relateaza AFP.

Doi ani, razboi in Ucraina: Iohannis: „Ezitarile in privința Ucrainei ofera avantaje agresorului”

12:05, 23.02.2024 - Președintele Romaniei, Klaus Iohannis, a transmis un mesaj cu ocazia marcarii a doi ani de raspuns al țarii la situația refugiaților din Ucraina.  „Trebuie sa fim conștienți ca ezitarile sau intarzierile in privința Ucrainei ofera avantaje agresorului. Sa nu lasam oboseala sa domine, pentru ca in astfel…


Ce parere ai despre aceasta stire?