Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Efectele revoltei wagner în Letonia: suspendarea completă a eliberării vizelor pentru cetăţenii ruşi

Publicat:

Letonia suspenda complet eliberarea vizelor pentru cetatenii rusi pe o perioada nedeterminata in urma revoltei esuate a grupului de mercenari Wagner, informeaza marti dpa, citat de Agerpres.

Avand in vedere "evolutia imprevizibila a evenimentelor politice interne din Rusia", acceptarea cererilor de viza de toate tipurile din partea cetatenilor rusi la misiunile diplomatice si consulare ale Letoniei in strainatate a fost suspendata, a anuntat luni Ministerul de Externe de la Riga.

CITESTE SI Mesajul SUA pentru Serbia in legatura cu situatia din nordul Kosovo 04:14 20 Columbia: președintele…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rusia a acuzat Romania ca vrea sa „anuleze" cultura rusa

12:00, 19.04.2024 - Ministerul rus de Externe a acuzat faptul ca Romania incearca sa „anuleze” cultura rusa dupa ce la București a fost anulata difuzarea a doua filme rusești, considerate de propaganda, relateaza TASS, conform HotNews.ro.

Dupa SUA și Rusia, și Franța le recomanda cetațenilor sai sa ”se abțina” de la calatorii in Orientul Mijlociu

14:50, 12.04.2024 - Cetatenii francezi ar trebui sa se „abtina” de la calatorii in Iran, Israel, Liban si teritoriile palestiniene, a declarat vineri Ministerul de Externe pentru AFP. In contextul in care tensiunile continua sa creasca in Orientul Mijlociu, dupa luni de conflict intre Israel si Hamas, cetatenii francezi…

Orientul Mijlociu fierbe - Rusia si-a sfatuit cetatenii sa evite calatoriile in zona

14:01, 11.04.2024 - Ministerul rus de Externe a transmis cetatenilor sai sa evite calatoriile catre Orientul Mijlociu, in special Israel, Liban si teritoriile palestiniene, noteaza Reuters, potrivit Rador Radio Romania.

Extinderea bazei aeriene Mihail Kogalniceanu, o „exacerbare a tensiunilor militare”, susțin rușii

11:40, 28.03.2024 - In contextul creșterii tensiunilor dintre NATO și Rusia, extinderea bazei aeriene Mihail Kogalniceanu devine un punct fierbinte al discuțiilor geopolitice. Ministerul de Externe rus a subliniat ca activitațile NATO in Europa de est se concentreaza pe pregatirea pentru un posibil conflict.

Kirgizstanul isi indeamna cetatenii sa-si limiteze calatoriile in Rusia

11:56, 27.03.2024 - Ministerul de Externe al Kirgizstanului isi indeamna cetatenii sa-si amane calatoriile nenecesare in Rusia, dupa atacul de la sala de concerte din Moscova care a fost atribuit imigrantilor din regiunea Asiei Centrale, relateaza Reuters, potrivit Mediafax. Evenimentele au sporit sentimentul anti-imigranti…

Ilan Sor a legat demersurile antiruse de dorința Chișinaului de a caștiga puncte politice in Occident

07:25, 20.03.2024 - Fugarul moldovean Ilan Sor leaga ”demersurile antiruse” ale președintelui Republicii Moldova, Maia Sandu, și ale Guvernului de dorința de a caștiga puncte politice in Occident. Astfel el a comentat pe canalul Telegram decizia autoritaților republicii de a declara un alt angajat al Ambasadei Rusiei drept…

NATO n-ar trebui sa-l puna secretar general pe Mark Rutte fara o discuție mai ampla, susține Letonia

18:20, 14.03.2024 - NATO nu ar trebui sa-l numeasca pe prim-ministrul olandez, Mark Rutte, in funcția de secretar general fara a purta mai intai o discuție ampla despre viitoarele provocari ale alianței, a declarat ministrul de Externe al Letoniei, Krisjanis Karins.

Un mercenar rus care a vrut sa intre in Transnistria nu a fost lasat sa intre in Moldova

17:05, 12.03.2024 - Un cetațean rus identificat ca fiind un fost mercenar al gruparii Wagner a fost gasit pe Aeroportul Internațional Chișinau. Potrivit declarațiilor facute in timpul controlului de securitate, barbatul in varsta de 36 de ani a declarat ca se afla intr-o scurta vizita in Republica Moldova și ca se indrepta…


Ce parere ai despre aceasta stire?