Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Efecte neaşteptate ale coronavirusului: un francez diagnosticat cu COVID 19 a suferit o erecţie care a durat patru ore

Publicat:

Barbatul, in varsta de 62 de ani, a suferit de o afectiune cunoscuta ca priapism in timp ce se afla internat in unitatea de terapie intensiva a unui spital din , potrivit unui raport de caz publicat in of .

Initial, medicii au aplicat gheata in zona, insa dupa patru ore erectia barbatului inca nu disparuse.

Cu ajutorul unui ac, medicii i-au drenat sangele din penis si asa au descoperit ca avea mai multe cheaguri de sange.

Cheagurile de sange sunt frecvente in randul pacientilor cu coronavirus, dar cazul sau a fost cunoscut…

Citeste articolul mai departe pe romaniatv.net…  

Sursa articol: romaniatv.net


Stiri pe aceeasi tema

Departamentul de stat al SUA. Romania, condiții insuficiente refugiaților ucraineni

08:50, 28.04.2024 - Raportul pe anul 2023 al Departamentului de Stat al SUA privind drepturile omului in Romania puncteaza faptul ca țara noastra nu a asigurat suficiente condiții refugiaților ucraineni, scrie Inpolitics. ”Accesul la serviciile de baza: Persoanele stramutate din Ucraina s-au confruntat cu bariere semnificative…

Olandezul care a avut COVID pentru un numar record de 613 zile n-a putut fi vindecat, iar virusul a suferit peste 50 de mutații in corpul lui

13:10, 20.04.2024 - Un barbat olandez e considerat cel mai lung caz de infecție cu COVID inregistrat vreodata și a fost infectat timp de 613 zile, un record. Virusul s-a transformat in acest timp intr-o varianta noua, unica, care a derutat cercetatorii medicali, relateaza saptamanalul american Time, preluat de catre cotidianul…

Dimensiunea creierului uman a crescut cu aproape 7% in 40 de ani

00:20, 16.04.2024 - Studii recente au scos la iveala ca dimensiunea creierului uman a crescut semnificativ de-a lungul evoluției. Cercetatorii au descoperit, de asemenea, ca marirea creierului poate fi asociata cu o rezerva cerebrala crescuta, care ar putea reduce riscul de demența, potrivit Agerpres. Conform unei noi…

Medicii rastoarna tot ce se știa despre depresie: E cauzata de glicemie și de nivelul de grasimi din sange

04:06, 12.04.2024 - Un studiu recent a descoperit o legatura intre nivelul ridicat de zahar din sange, grasimile din sange și un risc crescut de anxietate, depresie și tulburari legate de stres. Cercetatorii au analizat datele a peste 211.000 de persoane și au constatat ca nivelurile mai ridicate de zahar din sange și…

Targu Jiu: Cabinetele de Psihiatrie și Oftalmologie din Ambulatoriul Integrat vor funcționa și dupa- amiaza

16:30, 29.03.2024 - Conducerea Spitalului Județean de Urgența Targu Jiu a luat decizia revenirii la programul Ambulatoriului Integrat anterior pandemiei la doua dintre cabinetele cu adresabilitate mare. Din luna aprilie, activitatea la cabinetele de Psihiatrie și Oftamologie din Ambulatoriul Integrat al unitații medicale…

Semne subtile care indica deficiența de vitamina A și cum sa o corectezi

00:05, 12.03.2024 - Ce este vitamina A?Vitamina A este o vitamina solubila in grasimi, care este prezenta in mod natural in multe alimente. Exista 2 mari surse de vitamina A, și anume:1. Vitamina A preformata (retinol, esteri retinilici)2. Carotenoizii de provitamina A (alfa-carotenul și beta-carotenul), care sunt transformați…

Cazurile de gripa au limitat programul de vizite la spitalul din Barlad!

00:11, 22.02.2024 - COVID-19 NU.. GRIPA, DA! Situatia cazurilor de Covid-19 in spitalul barladean nu este una in crestere, nu sunt forme severe ale bolii. Medicii vorbesc despre forme usoare, care nu necesita internarea. Astfel, in Spitalul Municipal de Urgenta „Elena Beldiman”, in perioada 12-18 februarie, s-au internat…

Descoperire fantastica a cercetatorilor: cum pot prezice cine va avea demența cu 10 ani inainte de declanșarea bolii

12:00, 13.02.2024 -  Studiul, publicat in revista Nature Aging, face parte din cercetarile in curs de desfasurare ale mai multor echipe pentru a identifica pacientii cu risc de dementa cu ajutorul unui simplu test de sange, un progres despre care multi oameni de stiinta cred ca va accelera dezvoltarea de noi tratamente.In…


Ce parere ai despre aceasta stire?