Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Editorul foto de la Reuters, care s-a transformat, alături de iubită, într-un Moş Crăciun permanent

Publicat:

Sunt tineri, plini de viata si si-au propus sa ajute si nu doar de Craciun, ci pe tot parcursul anului. Este vorba despre si , un cuplu de jurnalisti, pe care, culmea, i-au adus impreuna tocmai faptele bune.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mihai Albu, sprijinit de iubita lui atunci cand a aflat ca are cancer. Elena Nechifor i-a fost alaturi la fiecare pas: „Am fost permanent acolo”

15:55, 14.05.2024 - Mihai Albu a fost sprijinit de iubita lui atunci cand a aflat ca are cancer. Elena Nechifor i-a fost alaturi la fiecare pas și l-a ajutat sa lupte impotriva acestei boli. Iata ce au declarat cei doi despre problema grava de sanatate cu care se confrunta celebrul designer!

Satele din Munții Oraștiei, magnet pentru turiști. Cum s-a transformat ținutul cetaților dacice VIDEO

05:35, 19.04.2024 - Noile șosele construite in Munții Oraștiei au facut accesibil ținutul cetaților dacice, iar micile sate ascunse in munți au devenit repere turistice. De aici pornesc unele dintre cele mai spectaculoase trasee montane.

Hugh Grant a ajuns la un acord pe cale amiabila cu editorul tabloidului The Sun, pe care l-a acuzat de interceptarea telefoanelor sale

16:40, 17.04.2024 - Actorul Hugh Grant a ajuns la un acord cu editorul tabloidului The Sun in cadrul procesului in care actorul britanic i-a acuzat pe jurnalistii publicatiei ca au folosit detectivi privati pentru a-i intercepta ilegal telefonul si pentru a-i sparge locuinta, relateaza agenția Reuters, citata de Agerpres.

(video) O furtuna puternica a facut ravagii in Dubai. Aeroportul s-a transformat intr-un lac, iar zborurile au fost suspendate

21:10, 16.04.2024 - Operatiunile de pe Aeroportul International Dubai (DXB) au fost suspendate marti timp de 25 de minute din cauza unei furtuni puternice, au anuntat reprezentantii aeroportului intr-un comunicat citat de Reuters, transmite digi24.ro.

O furtuna puternica a facut ravagii in Dubai. Aeroportul s-a transformat intr-un lac, iar zborurile au fost suspendate

18:35, 16.04.2024 - Operatiunile de pe Aeroportul International Dubai (DXB) au fost suspendate marti timp de 25 de minute din cauza unei furtuni puternice, au anuntat reprezentantii aeroportului intr-un comunicat citat de Reuters.

Avioane de lupta ale Italiei a interceptat aeronave rusesti deasupra Marii Baltice

22:51, 29.03.2024 - Fortele aeriene italiene au anuntat vineri ca au interceptat avioane neidentificate care zburau deasupra apelor internationale in Marea Baltica, iar doua surse din domeniul apararii de la Roma le-au identificat ca fiind avioane rusesti, relateaza Reuters.

Cel mai bun prieten al omului e chiar mai asemanator cu el decat se credea anterior, potrivit cercetatorilor din Ungaria

11:45, 29.03.2024 - Cainii sunt capabili sa ințeleaga ca unele cuvinte se refera la obiecte intr-o maniera asemanatoare cu oamenii, a descoperit un mic studiu asupra undelor cerebrale ale celui mai bun prieten al omului, relateaza Reuters.

Oamenii vor sa citeasca: in ce s-au transformat chioșcurile de ziare din Italia

00:10, 19.03.2024 - Doua treimi din emblematicele chioșcuri de ziare din Italia s-au inchis in ultimii 20 de ani. Declinul presei scrise a dus la scaderea vinzarilor și la dispariția afacerilor despre care italienii spun ca au ajutat sa mențina comunitațile unite, scrie Reuters. Familia lui Fabiano Pompei are un chioșc…


Ce parere ai despre aceasta stire?