Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ecuador: Vulcanul Tungurahua a erupt SPECTACULOS, aruncând o imensă coloană de cenuşă VIDEO

Publicat:

Tungurahua, de 5.020 metri inalțime, aflat la 130 de kilometri sud de Quito, a și emis un zgomot asemanator cu un "muget" in momentul exploziei, arata același institut. Vineri seara nu se știa daca cenușa a provocat pagube sau daca a facut victime.

Vulcanul este supravegheat constant de cand a intrat in erupție, in 1999. Secretariatul de gestionare a riscurilor a precizat totuși ca emisia de cenușa de vineri nu justifica modificarea nivelului de avertizare, care ramane galben.

Vezi si Vulcanul de Foc din Guatemala a erupt VIDEO

Tungurahua, care inseamna in limba indigena…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Vulcanul Ibu intra in eruptie in Indonezia si arunca in atmosfera o coloana de cenusa de cinci kilometri inaltime / VIDEO

11:35, 13.05.2024 - Vulcanul Ibu, situat pe Insula Halmahera, in estul Indoneziei, a intrat in eruptie luni si a aruncat in atmosfera o coloana uriasa de cenusa, inalta de cinci kilometri, informeaza news.ro. Autoritatile au ridicat saptamana trecuta la al doilea cel mai ridicat nivel alerta.

Cenușa, aruncata la citeva mii de kilometri. Unde a erupt din nou un vulcan

12:05, 25.04.2024 - Vulcanul Ebeko, situat pe insula Paramushir din nordul insulelor Kurile, a erupt din nou, aruncind joi-dimineața in atmosfera o coloana de cenușa de 3 kilometri deasupra nivelului marii. Potrivit Ministerului rus pentru Situatii de Urgența, cenușa vulcanica s-a raspindit pe o suprafata de peste 5 kilometri,…

Un italian, surprins de ce a vazut la semafor in Romania. A inceput sa numerele mașinile de lux din coloana

17:10, 18.04.2024 - Un italian a fost surprins de ceea ce a vazut pe o strada din Capitala. Barbatul, cunoscut deja pe rețelele sociale a devenit, a devenit viral cu un clip filmat la semafor. Ce i-a atras atenția.

Iese la lumina un ținut spectaculos din Romania. Trei drumuri noi sunt modernizate in Munții Metaliferi / Video

09:36, 08.04.2024 - Valea Geoagiului din Hunedoara, o regiune spectaculoasa din Munții Metaliferi, iese treptat din izolare. Trei drumuri sunt modernizate și vor face mai accesibile zona cunoscuta pentru stațiunea antica de la Germisara.

Locul din Romania care a renascut din propria cenusa. Trebuie neaparat sa vizitezi cetatea spectaculoasa de pe malul Dunarii

17:20, 16.03.2024 - Pentru amatorii de locuri speciale, Clisura Dunarii este un spațiu care merita vizitat, atat pe uscat, cat și pe Dunare. Tot aici, autoritațile se lauda cu locul din Romania care a renascut din propria cenusa. Așa ca, trebuie neaparat sa vizitezi cetatea spectaculoasa de pe malul Dunarii.

Accident spectaculos in Targu Lapuș

01:00, 10.03.2024 - In seara de 10 martie, la aproximativ ora 00:30, un accident rutier a avut loc pe DJ 109 F, in Targu Lapuș, ieșirea spre Baiuț. Din primele informații, șoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului și s-a izbit de un stalp de electricitate. Șoferul nu avea asupra lui documentele autoturismului,…

Un vulcan a erupt in Japonia aruncand cenusa la cinci kilometri inaltime VIDEO

12:40, 15.02.2024 - Vulcanul Sakurajima situat in sud-vestul Japoniei, a erupt aruncand in aer un nor de gaze si cenusa pana la 5.000 de metri altitudine, a anuntat joi Agentia Japoneza de Meteorologie (JMA), care a mentinut nivelul de alerta in perimetrul din jurul muntelui.


Ce parere ai despre aceasta stire?