Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Echipa lui Goian e în colaps » Rangers va fi depunctată cu 10 puncte!

Publicat:

, la care este legitimat si , grupare confruntata cu o grava criza financiara, a cerut plasarea sub administrare judiciara, a anuntat, luni, tribunalul din Edinburgh, citat de AFP.


Rangers asteapta o decizie in cazul procesului cu fiscul britanic, care ar putea sa-i coste suma de 49 de milioane de lire sterline. In cazul in care va fi plasat sub administrare judiciara, Rangers va fi sanctionata cu pierderea a zece puncte in clasament.

Clubul a fost obligat sa-l vanda pe croatul la Everton pentru a strange…

Citeste articolul mai departe pe GSP.ro…  

Sursa articol: GSP.ro


Stiri pe aceeasi tema

Everton a mai pierdut doua puncte pentru a doua incalcare a regulilor financiare in Premier League

17:45, 08.04.2024 - Everton a primit luni inca doua puncte penalizare de la Premier League, a anunțat luni liga. Este a doua deducere de puncte in acest sezon. Primul apel al clubului impotriva unei acuzații de incalcare a regulilor de rentabilitate și sustenabilitate (PSR) a fost respins.

Tot mai aproape de retrogradare! Liga a decis azi o noua depunctare pentru un club de tradiție

17:30, 08.04.2024 - Everton a fost penalizata cu alte doua puncte, din cauza nerespectarii fair-play-ului financiar, și a picat un loc in clasament pana pe 16, la doua „lungimi” peste Luton, prima de sub linia retrogradarii. In februarie, clubul din Liverpool iși recuperase patru puncte din prima depunctare de -10 din…

Bomba in Anglia: Manchester City și Chelsea au fost avertizate ca ar putea fi retrogradate!

18:30, 20.03.2024 - Manchester City și Chelsea sunt anchetate pentru incalcarea grava a regulilor Fair-Play-ului Financiar și risca sa fie excluse din Premier League daca vor fi gasite vinovate. Se țin lanț anchetele ligii engleze impotriva cluburilor din Premier care incalca regulile Fair-Play-ului Financiar (FFP) in…

Gura de oxigen pentru Everton - Decizia care o ajuta in lupta pentru evitarea retrogradarii

17:05, 26.02.2024 - Everton a fost sanctionata cu retragerea a 10 puncte pentru incalcarea regulilor Premier League privind profitabilitatea si sustenabilitatea (PSR) in sezonul 2021/2022, dar gruparea din Liverpool a facut apel și depunctarea a fost redusa la 6 puncte, informeaza Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?