Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ea este asistenta de 55 ani, din Arad, răpusă de COVID-19! Aurica Balint nu avea nicio problemă de sănătate

Publicat:

Noul coronavirus nu iarta pe nimeni! , o asistenta in varsta de 55 ani, din Arad, a pierdut lupta cu virusul ucigaș! Femeia era asistenta sefa de pe sectia de chirurgie a spitalului Ineu și nu suferea de nicio alta problema de sanatate! Colegii sunt șocați!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

CLM Arad, acuzat de abuz in problema parcarilor pentru persoanele cu dizabilitati

18:55, 30.04.2024 - Decizia autoritatilor e criticata vehement chiar de catre o persoana cu dizabilitati: Lidia Leahu. Ea crede ca vina le apartine celor care isi imprumuta cardurile de parcare apropiatilor, dar si celor care le folosesc fara sa le apartina.

Polițist taiat cu un briceag, in Arad

21:30, 09.04.2024 - S-a intamplat chiar intr-o autospeciala de poliție, in urma cu cateva zile. Este al doilea polițist atacat, dupa cel de la Ineu, care a fost batut in timpul serviciului de un tanar de 25 de ani.

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma zilei in platou. Asistenta TV i-a amuzat pe colegii ei: „Pana nu de mult...”

08:50, 21.03.2024 - Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca Ramona Olaru are glumele la ea și in fiecare zi spune cate un banc in emisiune Neatza cu Razvan și Dani de la Antena 1. Iata ce gluma a spus asistenta TV in aceasta dimineața! Ea a reușit sa-i amuze pe colegii ei de breasla și pe telespectatori.

Marius Constantin Budai: Salut decizia federațiilor sindicale din asistența sociala și sanatate de a suspenda procedurile de declanșare a grevei generale, ca urmare a majorarilor salariale acordate

09:40, 11.03.2024 - Prim-ministrul Marcel Ciolacu, președintele Partidului Social Democrat, și-a onorat promisiunea facuta federațiilor sindicale din sanatate și asistența sociala și a aprobat marirea veniturilor acestora, incepand cu data de 1 martie.

Pecica: continua proiectul „Creșterea incluziunii și abilitarii romilor in Orașul Pecica – CZ Pecica”

11:25, 10.03.2024 - Creșterea accesului la servicii de ocupare pentru persoanele de etnie roma din comunitatea pecicana reprezinta unul din obiectivele proiectului Creșterea incluziunii și abilitarii romilor in Orașul Pecica – CZ Pecica. „Colegii noștri impreuna cu specialiștii din Primaria Orașului Pecica, partenerii…

Cresc salariile din asistența sociala și sanatate, din aceasta luna | Anuntul ministrului Muncii

20:30, 07.03.2024 - Guvernul a adoptat o ordonanța de urgența privind majorari salariale pentru angajații din sanatate, asistența sociala și alte sectoare de activitate bugetara. Anuntul ministrului Muncii.

Noi proteste ale sindicaliștilor din Sanatate. Spitalele din țara, pichetate timp de jumatate de ora, in pauza de masa

12:45, 29.02.2024 - Federația Solidaritatea Sanitara continua, joi, 29 februarie, programul de proteste, a declarat vicepreședintele Gabriel Predica, care a explicat ca unul dintre motive este acela ca Guvernul nu a invitat reprezentanții sindicatului la discuții, informeaza Agerpres. Potrivit acestuia, joi, in intervalul…

PSD va opri tentativa USR de privatizare mascata a sistemului public de sanatate din Romania

15:26, 15.02.2024 - PSD se va opune categoric tentativei USR de a drena banii din sistemul asigurarilor sociale de sanatate catre clientela de partid. „Dupa ce a irosit 1 miliard de euro din bugetul Sanatații pe achiziții supradimensionate de vaccinuri COVID-19, USR vrea sa dea inca o lovitura grea sistemului public de…


Ce parere ai despre aceasta stire?