Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

E mai sexy decât orice fantezie a ta! A înnebunit internetul cu formele sale apetisante!

Publicat:

O tânara din Rusia a reușit sa înnebuneasca o lume întreaga dupa ce pozele cu formele sale apetisante au ajuns pe internet.

O cheama și este un model de succes. A pozat pentru numeroase publicații celebre și se bucura de o cariera în ascensiune.

Tânara are un corp de invidiat și formele sale au amețit barbații din întreaga lume.

E extrem de sexy și i-a înnebunit pe toți cu formele ei apetisante! Totuși, e mai periculoasa decât crezi!

                                                   …

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Demontrație de forța a Rusiei - Localitate distrusa dintr-o singura lovitura

19:35, 06.05.2024 - Rusia a atacat pentru prima data regiunea Harkov cu o bomba aeriana FAB-1500 modificata. O femeie in varsta a fost ucisa."Totul in jurul nostru s-a cutremurat de parca ar fi inceput un cutremur. Intreaga strada a fost distrusa dintr-o singura lovitura.

Rusia a lansat cu succes o racheta de generatie noua, care va inlocui lansatoarele din anii 1960

20:30, 11.04.2024 - Rusia a lansat joi o racheta de generatie noua, Angara-A5, de pe cosmodromul Vostocini, in Extremul Orient rus, dupa doua amanari in doua zile. Lansarea reprezinta o noua etapa in programul spatial rus, care inregistreaza o intarziere importanta in ultimii ani.

Campul din Muntenia care a innebunit internetul. Plin cu lalele de toate culorile FOTO VIDEO

15:30, 10.04.2024 - Un camp cat vezi cu ochii, din satul Patroaia Deal, comuna Crangurile, județul Dambovița, a devenit multicolor. Doi tineri, soț și soție, au adus lalele din Olanda, pe care le-au plantat pe o suprafața de 30.000 de mp.

Parlamentul European a votat rezoluția privind restituirea tezaurului Romaniei sechestrat de Rusia. Eugen Tomac: „Succes uriaș”

15:31, 14.03.2024 - Parlamentul European a votat, joi, 14 martie, rezolutia privind restituirea Tezaurului Romaniei sechestrat de Rusia, cu larga majoritate de voturi, a anunțat europarlamentarul Eugen Tomac, citat de News.ro. „Succes urias in Parlamentul European! Rezolutia privind restituirea Tezaurului Romaniei sechestrat…

Rezoluția privind restituirea Tezaurului Romaniei sechestrat in Rusia a fost votata de Parlamentul European

14:15, 14.03.2024 - Succes uriaș in Parlamentul European – Rezoluția privind restituirea Tezaurului Romaniei sechestrat in Rusia a fost votata cu larga majoritate de voturi, anunța eurodeputatul PMP Eugen Tomac: „Este primul document oficial european prin care solicitam Rusiei in mod explicit returnarea Tezaurului”. „Succes…

ISW: Moscova ar fi testat din nou „internetul suveran”, prin care vrea sa-i rupa pe ruși de restul lumii

16:26, 28.02.2024 - Rusia ar fi testat din nou, marți, „internetul suveran”, spun analiștii militari. Mai multe platforme sociale, precum Facebook și Instagram, au devenit temporar disponibile fara o rețea privata virtuala (VPN), transmite Sky News.

Vladimir Putin, cadou controversat pentru Kim Jong Un: sfideaza intreaga lume

08:15, 21.02.2024 - Președintele rus, Vladimir Putin, i-a oferit liderului nord-coreean, Kim Jong Un, o mașina de fabricație rusa, a anuntat marți presa de stat de la Phenian, ca parte a intaririi legaturilor dintre cele doua țari. Acest cadou este, insa, controversat deoarece este de natura sa constituie o incalcare…


Ce parere ai despre aceasta stire?