Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Dustin Hoffman, acuzat de hărţuire sexuală pe platourile de filmare. Volker Schlöndorff îl apără

Publicat:

, aparat de regizorul filmului ”Death of a Salesman”, dupa ce a fost acuzat de hartuire sexuala pe platourile de filmare: A fost doar glumet.

Cineastul german , in varsta de 78 de ani, cunoscut mai ales pentru filmul ”” (1979), recompensat cu Palme d'Or, a spus ca acuzatia potrivit careia ar fi ”un pradator” este ”pur si simplu exagerata”, potrivit news.ro.

Intrebarea-standard la intalnirile de luni dimineata era, intr-adevar: «Ai intretinut relatii sexuale satisfacatoare in week-end?». Insa era o gluma la care radea…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Seria Lia - Tot ce nu se vede, episodul 17 din sezonul 3. Bebe Cotimanis, interviu exclusiv pe platourile de filmare

23:05, 09.05.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lia - Soția soțului meu. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale Lia - Tot ce nu se vede in AntenaPLAY!

Seria In spatele Camerei 609, episodul 15, sezonul 2. Emanuel Cirstea, interviu exclusiv pe platourile de filmare

23:05, 26.04.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lasa-ma, imi place! Camera 609. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale In spatele Camerei 609 in AntenaPLAY!

Legatura neștiuta dintre Liviu Varciu și Andreea Perju. Cei doi sunt colegi pe platourile de filmare in prezent

15:46, 26.04.2024 - Liviu Varciu și Andreea Perju sunt colegi de platou, insa intre ei exista o legatura neștiuta. Se pare ca actrița il cunoaște pe artist de foarte mulți ani, chiar din „frageda sa adolescența”.

Cannes 2024: George Lucas va fi recompensat cu un trofeu Palme d'Or onorific

20:15, 09.04.2024 - Cineastul american George Lucas, creatorul francizei "Star Wars", va fi recompensat cu un trofeu Palme d'Or onorific pe 25 mai, in cadrul ceremoniei de inchidere a celei de-a 77-a editii a Festivalului de Film de la Cannes, au anuntat marti organizatorii evenimentului, relateaza AFP, conform Agerpres.

Cat moștenește copilul dupa moartea unui parinte. Ce spune legea, de fapt

10:15, 31.03.2024 - Dupa decesul unui parinte se face succesiunea. Intrebarea cel mai des intalnita este cat moștenește copilul dupa moartea unui parinte. Cand o persoana moare fara a lasa un testament valabil, proprietatea sa trebuie sa fie imparțita conform anumitor reguli. O persoana care moare fara a lasa testament…


Ce parere ai despre aceasta stire?