Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Durerea toracică – între atac de panică și boală cardiovasculară

Publicat:

Ți s-a intamplat sa te doara in piept? De fapt, poate te doare chiar acum. Recunoști ca te-ai panicat puțin cand durerea nu a cedat imediat și te-ai gandit sa cauți pe internet ce ascunde acest simptom? In primul rand, trebuie sa știi ca durerea toracica apare sub mai multe forme, pe care pacienții uneori nu știu sa le descrie și astfel apare „verdictul”: „durere in piept”. Cum descrie un medic felurile de durere toracica? Ne raspunde Dr. , Medic Primar Cardiolog la . „Durerea toracica poate avea caracter constrictiv (resimțita ca o apasare/gheara), poate fi punctiforma…

Citeste articolul mai departe pe money.ro…  

Sursa articol: money.ro


Stiri pe aceeasi tema

RAMAS BUN Empatizam cu durerea resimțita și transmitem sincere condoleanțe d-lui. Lungu Catalin

23:10, 02.05.2024 - Empatizam cu durerea resimțita și transmitem sincere condoleanțe d-lui. Lungu Catalin The post RAMAS BUN Empatizam cu durerea resimțita și transmitem sincere condoleanțe d-lui. Lungu Catalin first appeared on Informatia Zilei .

Ce este terapia durerii, un nou drept al pacienților romani. Medic: „Durerea in sine ajunge sa fie o boala”

06:50, 26.04.2024 - Terapia durerii va fi inclusa in categoria drepturilor pacienților romani, daca un proiect legislativ va fi aprobat de Parlament. Momentan, doar o parte din pacienți beneficiaza de aceasta terapie, iar in cele mai multe cazuri se face doar la privat.

Tezaurizarea compulsiva: boala prea puțin cunoscuta, care te poate ucide

06:10, 17.04.2024 - Tulburarea de tezaurizare compulsiva pare a fi prezenta in randul populației in proporție de 2 pana la 5%, ceea ce o face mai prevalenta decat schizofrenia. Afecteaza barbați și femei in numar aproximativ egal. Dar sa-i desfacem tainele.

Vaduva lui Costel Corduneanu, mesaj tulburator. Grațiela și-a strigat durerea pe internet: ”Dupa atația ani de iubire...”

12:50, 16.04.2024 - Costel Corduneanu și-a pierdut viața in timpul unei operații, la un spital din Targu Mureș. A lasat in urma familia indurerata, printre care și pe soția Grațiela, care și-a strigat durerea pe internet.

Boala grava care provoaca amețeala și durere in piept

09:55, 19.03.2024 - Starile frecvente de amețeala, respirația dificila și durerea in piept pot fi manifestarile clinice ale unei boli grave, care, in lipsa tratamentului potrivit, duce la complicații. Stenoza aortica inseamna ingustarea sau blocarea valvei aortice, una dintre valvele inimii, care permite sangelui sa…

Cand pot aparea dureri in piept și care sunt cele mai frecvente cauze

14:50, 18.03.2024 - Durerea in piept este una dintre cele mai frecvente acuze pentru care medicii se adreseaza catre Compartimentul de Primiri Urgențe și pe buna dreptate, deoarece poate fi o manifestare a unor probleme foarte grave, de cauza cardiaca sau pulmonara. In funcție de afecțiunea care a cauzat durerea in piept,…

Prima reacție a prințesei Kate Middleton, dupa scandalul pozei pe care ar fi editat-o și distribuit-o pe Internet: ”Vreau sa-mi prezint scuzele!”

12:31, 12.03.2024 - Kate Middleton a avut prima reacție dupa ce a fost acuzata ca a postat pe rețelele de sociale o poza modificata. Potrivit agențiilor internaționale de presa, poza respectiva ar fi fost “manipulata”. Ce a declarat Prințesa de Wales, aflați in randurile urmatoare. Kate Middleton, reacție dupa controversele…

Cea mai batrana persoana din lume implinește 117 ani. „Are o minte complet lucida și nicio boala cardiovasculara”

18:40, 05.03.2024 - Cea mai batrana persoana din lume, Maria Branyas Morera, a implinit, saptamana aceasta, 117 ani. Oamenii de știința spera ca pensionara spaniola ii va ajuta la descoperirea secretelor longevitații, potrivit Daily Mail Online.


Ce parere ai despre aceasta stire?