Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

DURERE FĂRĂ MARGINI în familia viceprimarului de la Curtea de Argeș. I-a murit mama!

Publicat:

Viceprimarul de la Curtea de Argeș trece prin momente cumplite in aceste zile! Citește și: ”” continua pentru elevii de la ”pregatitoare” din mediul rural din Argeș Mama sa, prof. , a trecut la cele veșnice. Sincere condoleante! Dumnezeu sa o odihneasca in pace!

Citeste articolul mai departe pe jurnaluldearges.ro…  

Sursa articol: jurnaluldearges.ro


Stiri pe aceeasi tema

Doliu uriaș la echipa naționala de fotbal. A murit medicul echipei feminine

08:11, 06.05.2024 - Doliu in fotbalul Romanesc. Medicul Naționalei femine a decedat chiar in ziua de Paști. Peste 30 de ani petrecuți la loturile naționale Doliu in fotbalul romanesc. Doctorul Naționalei Romaniei de Fotbal Feminin a decedat chiar in ziua de Paști. Doamna Dr. Cornelia Ionescu a lucrat peste 30 de ani pentru…

Tzanca Uraganu, in doliu! Nepotul manelistului a murit: „Dumnezeu sa te odihneasca, copil frumos și bun” / FOTO

22:25, 29.04.2024 - Familia lui Tzanca Uraganu trece prin momente grele! Nepotul celebrului manelist s-a stins din viața la o varsta frageda. Cunoscutul artist este in doliu! Mesajul dureros pe care l-a postat pe o rețea de socializare.

Soția lui Costel Corduneanu, devastata de durere dupa ce interlopul a murit: „Ai plecat de langa mine pentru totdeauna”. S-au casatorit civil in vara anului trecut

08:40, 16.04.2024 - Este doliu in lumea interlopilor, dupa moartea lui Costel Corduneanu. Familia il plange pe liderul clanului, care a murit pe un pat de spital, in Targu Mureș. A lasat in urma trei copii și o soție indurerata, cu care era impreuna de 16 ani.

Dambovița: Durere fara margini in familia tanarului șofer care s-a izbit cu mașina de un copac! Acesta a decedat la spital

14:40, 06.04.2024 - Lacrimi si durere in familia tanarului de 26 de ani, din satul Habeni, care s-a izbit violent cu mașina de un copac, vineri dupa-amiaza, pe raza comunei Bucșani. Din cauza multiplelor leziuni suferite, acesta a decedat la spital. „Din nefericire, pe parcursul zilei de ieri, șoferul a decedat la spital”,…

A murit artistul George Nicolescu

13:05, 26.03.2024 - „S-a stins George Nicolescu. Familia ramasa aici mi-a permis sa va dau vestea. Abia implinise 74 de ani pe 12 martie. ‘Viata noastra unde e, viata noastra ce-ati facut cu ea?”, a scris, marți, pe Facebook Andrei Paunescu. „Cu profund regret va anuntam ca astazi a plecat dintre noi indragitul artist…

A fost stabilita cauza incendiului din Italia, in care au murit Ștefania și copiii ei! Familia romancei este impietrita de durere: ”Sunt devastata”

13:16, 16.03.2024 - La o zi de la tragedia de proporții din Italia, a fost stabilita cauza incendiului in care au murit Ștefania și copiii ei. Romanca nu a avut nicio șansa de supraviețuire, iar apropiații ei sunt devastați de durere. Moartea Ștefaniei a provocat o durere memarginita in cazul celor care au iubit-o.

Durere fara margini in familia lui Gabi Stangau, dupa ce bunica lui a murit. Mama violonistului, distrusa de durere: „Te-ai dus la nepotul tau...”

11:40, 06.03.2024 - Dupa ce și-a pierdut fiul intr-un accident de ATV, acum mama lui Gabi Stangau iși plange și soacra. Cele doua aveau o relație apropiata, mai ales ca femeia care i-a dat viața violonistului a ramas și vaduva.

Tragedie in Vaslui. Socrul viceprimarului din Huși a murit, dupa ce s-a jucat cu un caine in curtea ginerelui

13:40, 18.02.2024 - Tragedie de proporții in Vaslui. Socrul viceprimarului din Huși a murit, dupa ce s-a jucat cu cainle sau in curte. Ginerele și familia lui au incercat sa il salveze, dar fara succes. Barbatul de 75 de ani a fost gasit mort, in cele din urma. Iata cum s-a produs tragedia.


Ce parere ai despre aceasta stire?