Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

După ce vei citi asta, nu vei mai arunca niciodată coaja de la ananas. La ce foloseşte

Publicat:

O alta proprietate a cojii de ananas este ca activeaza metabolismul, scrie secretele.com.

Coji de ananas – Proprietati:

1. Antiinflamator

Este antiinflamator intrucat aceasta contine bromelaina. Datorita proprietatilor sale antiinflamatorii, este consumat pentru tratarea loviturilor survenite in urma practicarii de diverse sporturi.

2. Proprietati anticancerigene

Bromelaina, compusul principal, poate functiona asemeni unui agent de vindecare a cancerului.Coaja de ananas poate fi consumata foarte bine impreuna cu chimioterapia, deoarece impiedica dezvoltarea…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

China anunța ca boicoteaza Jocurile Olimpice daca sportivii din Rusia și Belarus nu sunt lasați sa participe!

18:25, 20.04.2024 - Șeful Administrației Generale de Stat pentru Cultura Fizica și Sport a Republicii Populare Chineze, Gou Zhongwen, a trimis o scrisoare oficiala Comitetului Olimpic Internațional prin care cere „sa fie asigurate drepturi egale tuturor sportivilor, inclusiv cetațenilor Federației Ruse și ai Republicii…

Dolj: Peste 66%, prezența la ultima proba a simularii de bacalaureat

07:15, 18.04.2024 - La proba scrisa E.d) – proba la alegere a profilului și specializarii la simularea județeana a examenului național de Bacalaureat s-au prezentat 66,12% dintre elevii doljeni. Comunicarea rezultatelor atat la simularea Evaluarii Naționale, cat și la simularea examenului de bacalaureat se va face pe 26…

Doar 7 țari din lume au aerul curat, potrivit OMS. Care sunt locurile unde oamenii respira cel mai sanatos

17:05, 22.03.2024 - Organizația Mondiala a Sanatații a dezvaluit ca doar 7 dintre cele 134 de țari analizate se aflau sub limita organizației legata de particulele emise de mașini și procesele industriale. In același timp, calitatea aerului din unele țari s-a inrautațit semnificativ. Cele mai multe țari nu indeplinesc…

Alerta alimentara: produs Dr. Oetker, retras de urgența din magazinele din Romania. Conține toxine de mucegai

09:50, 12.03.2024 - Produsul consumat poate duce la dureri de stomac și varsaturi. Dr. Oetker retrage de la vanzare unul dintre deserturile sale foarte populare. Este vorba despre articolul „Smoothie Bowl cu capșuni, banane, aronia și semințe de in” (Smoothie Bowl mit Erdbeer, Banane, Aronia und Leinsamen). Potrivit anunțului,…

Patrunjelul, minunea din bucatarie. Cand devine periculos pentru organism consumul acestei plante

10:05, 25.02.2024 - Sucul insa devine foarte periculos pentru organism, daca este consumat in cantitati mari.Patrunjelul contine proteine (20%), flavonoide (intretin membranele celulelor sangelui, au rol de antioxidant), uleiuri esentiale, fier, calciu, fosfor, mangan, inositol, sulf, vitamina K, betacaroten si, in special,…

Boom-ul vehiculelor electrice rescrie ierarhia auto din Europa

13:25, 21.02.2024 - Piața auto europeana a atins un punct de reper semnificativ anul trecut, inregistrand cel mai mare numar de inmatriculari de vehicule noi de la pandemie, conform datelor publicate de Jato Dynamics , companie de analiza a pietei auto. Cererea puternica pentru vehiculele electrice și influența tot mai…

Ce se intampla daca mananci mamaliga, in fiecare zi, timp de o luna. Rezultatele sunt incredibile

15:00, 16.02.2024 - Mamaliga este un preparat tradițional care rareori lipsește de pe mesele noastre. Specialiștii ne-au spus ce se intampla daca mancam mamaliga in fiecare zi timp de o luna. Care este rezultatul? Dieta cu mamaliga Cu toții știm ca mamaliga este facuta cu malai, care care o sursa bogata de vitamina B,…

Greșeala pe care o fac aproape toți romanii. Cand trebuie pusa, de faps, sarea pe cartofii prajiți

18:55, 06.02.2024 - De-a lungul timpului au existat multe controverse privind aceasta practica. Numeroase gospodine și bucatari pasionați adauga sare pe cartofi in timpul procesului de prajire, insa specialiștii in gastronomie dezvaluie ca aceasta metoda nu este cea mai eficienta.Potrivit experților culinari, daca adaugam…


Ce parere ai despre aceasta stire?