Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

După 30 de ani de amnezie, un canadian și-a regăsit familia

Publicat:

Un canadian disparut timp de 30 de ani, care și-a redobandit brusc memoria și, odata cu ea, adevarata identitate, se pregatește acum sa iși reintalneasca familia, care l-a crezut decedat, a anunța presa locala, citata de AFP.

Captura foto: Cunik NEWS / YouTube

avea 21 de ani și vârsta mentala a unui copil de 12 ani, din cauza unui retard mental, atunci când a disparut, în septembrie 1986, din orașul sau natal, Kitchener.

La momentul dispariției, tânarul se afla sub tratament pentru tentative de suicid, iar parinții sai…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Barbat dat disparut din Timișoara, mort de mai multe zile. Se spanzurase de o schela

13:30, 15.05.2024 - Viorel Iorgovan, un barbat din Timișoara, a plecat de acasa in data de 5 mai și nu s-a mai intors. Familia a raportat dispariția sa la Poliție, iar marți, 14 mai, a fost cerut ajutorul populației. Din pacate, barbatul era mort.

AȚI VAZUT-O? O minora din Alba Iulia a disparut de mai bine de 12 ore. POLIȚIA ȘI FAMILIA O CAUTA

09:45, 03.05.2024 - AȚI VAZUT-O? O minora din Alba Iulia a disparut de mai bine de 12 ore. POLIȚIA ȘI FAMILIA O CAUTA Polițiștii din Alba cauta o minora care a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit. Persoanele care pot da informații care sa conduca la identificarea sa, sunt rugate sa anunțe cea mai apropiata unitate…

O clujeanca a disparut! Poliția și familia o cauta - FOTO

10:15, 25.04.2024 - O femeie in varsta de 68 de ani, din localitatea clujeana Baișoara, a plecat de acasa in data de 24 aprilie și nu a mai revenit pana in prezent. Poliția și familia o cauta!„La data de 24 aprilie 2024, in jurul orei 17.40, Secția 9 Poliție Rurala Turda a fost sesizata despre faptul ca Corlat Maria, in…

Ce urmeaza sa se intample cu familia lui Radu Ayan, copilul de doi ani din Botoșani care a fost dat disparut. Autoritațile vor sa ia primele masuri

19:00, 18.03.2024 - Radu Ayan a fost cautat cu disperare de peste 200 de oameni in urma cu o zi, dupa ce a disparut, in timp ce se afla in grija bunicii. Acum, autoritațile vor sa ia primele masuri, dupa ce copilul ar fi plecat intr-un moment de neatenție.

Ce spune un localnic despre familia lui Radu Ayan, baiatul de doi ani disparut din Botoșani. A sarit in apararea parinților: „Cei care iși dau cu parerea...”

17:15, 18.03.2024 - Radu Ayan a fost cautat mai bine de 24 de ore de 200 de oameni, care s-au mobilizat in speranța ca baiatul va fi gasit in viața. Copilul se afla langa o manastire, iar ieri era supravegheat de bunica, in grija careia a ramas de cand familia lui a plecat in strainatate.

Curier din Romania, disparut in Germania! Are 27 de ani și este cautat de toata familia / FOTO

17:10, 13.03.2024 - Caz șocant in Germania! Un curier roman a disparut in Augsburg. Alexandru Rohozneanu are varsta de 27 de ani. In prezent, el este cautat cu disperare de familie și prieteni. Aceștia nu mai știu nimic de el de patru zile și trag un semnal de alarma prin intermediul rețelelor de socializare!

Un roman a disparut fara urma, in Franța. Sofian Catalin urma sa urce intr-un autocar pentru a se intoarce in Romania, dar apropiații nu mai știu nimic de el / FOTO

18:50, 04.03.2024 - Daca l-ai vazut pe Sofian Catalin, anunța autoritațile! Familia il cauta cu disperare. Tanarul roman a disparut fara urma, in Franța. Trebuia sa urce intr-un autocar pentru a se intoarce in Romania, dar apropiații nu mai știu nimic de el.

Tanar din Rascruci, DISPARUT in Italia. Mesajul transmis de fratele sau – FOTO

17:50, 20.02.2024 - Un tanar in varsta de 28 de ani, din Rascruci, este disparut. Ultima data s-a putut lua legatura cu el pe 8 februarie 2024, cand se afla in zona Calabria din Italia. De atunci, nu se mai știe nimic de el. Cengeri Razvan are inalțimea aproximativa de 1,70 m, circa 85 kg, constituție atletica, fața ovala,…


Ce parere ai despre aceasta stire?